cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Elysa

pai si despre ce dar este vorba despre Cosmopay? imi cer scuze ca te deranjez ...este vreo limita la 2500 $? care sunt costurile ai idee??si de la ce banca ii pot scoate?? imi lasi un nr de contact te rog frumos?
No avatar
Keke

Elysa;15143 wrote: pai si despre ce dar este vorba despre Cosmopay? imi cer scuze ca te deranjez ...este vreo limita la 2500 $? care sunt costurile ai idee??si de la ce banca ii pot scoate?? imi lasi un nr de contact te rog frumos?
Cosmopay in acest moment au ceva dificultati dar sa speram ca se va rezolva.Paxum este o varianta de incredere.Fa-ti cont la ei daca ai déjà card Raiffeisen.Sincer Nu mai stiu cu limitele dar parca 2500 era,da.Asigura-Te ca uploadezi corect actele si pt verificarea contului da-i un e-mail lui Octav la octav@paxum.com si roaga-l sa iti verifice actele.Citeste si comentariile precedente in sectiunea Paxum de aici de pe forum si vei gasi toate informatiile.
No avatar
Elysa

Octav este vreun reprezentant roman al' axum?
imi cer scuze eu sunt noua si nu prea inteleg mare lucru
No avatar
Keke

Elysa;15143 wrote: pai si despre ce dar este vorba despre Cosmopay? imi cer scuze ca te deranjez ...este vreo limita la 2500 $? care sunt costurile ai idee??si de la ce banca ii pot scoate?? imi lasi un nr de contact te rog frumos?
De evitat BRD si BCR.Raiffesein ar trebui sa fie ok.fee este 6$+3% din suma pe care vrei sa o trimiti.
No avatar
Keke

Elysa;15145 wrote: Octav este vreun reprezentant roman al' axum?

Da Octav este roman
No avatar
Keke

Elysa;15145 wrote: Octav este vreun reprezentant roman al' axum?

http://paxumblog.com/wp-content/uploads/2016/05/paxum-personal-withdrawal.pdf
Uite ai aici pas cu pas cum trebuie facut.de asemenea citeste in sectiunea Paxum a forumului si vei gasi raspuns la toate intrebarile.aici suntem in sectiunea Cosmo si deja am sarit mult din subiect 😬
No avatar
Vgabriel

We are currently undergoing minor maintenance in regards to the transferring of balances from Secondary to Primary. We will be in touch as soon as everything is back to normal!
6:05 PM · May 27, 2018 acesta este mesajul lor de pe twitter.
No avatar
Sof

Vgabriel;15149 wrote: We are currently undergoing minor maintenance in regards to the transferring of balances from Secondary to Primary. We will be in touch as soon as everything is back to normal!
6:05 PM · May 27, 2018 acesta este mesajul lor de pe twitter.

mda.. asta e tot... twitter si mesajul din cont... cred ca ar trebui sa zic bye bye banutilor mei....
No avatar
Sof

Alexyss;15152 wrote: In continuare ceam mai viabila optiune de plata ramane tot Paxum

asa se pare... daca ar veni si cardul rapido.....ar fi si mai fain...
No avatar
Sof

Arilena;15156 wrote: Paxum plus monese pt mine e cea mai bună variantă pana vine cardul de la ei.Oricat de greu s ar misca paxumul,chiar dacă platim comisioane maricele,macar avem banutii instant.

ai dreptate Arilena, am aplicat si eu pt monese, pe 6 ar trebui sa vina plasticul... pana atnuci o sa arunc cu hate in membrii poate se misca paypal :)))
Scrie răspuns