experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

Fabian;15127 wrote: Buna ziua,am si eu cateva nelamuriri. Lucrez pe MFC,am ca metoda de plata Cosmo dar cum sunt probleme nu imi pot scoate banii inca. Ma gandesc sa-mi fac azi un cont paxum,pe care sa mi-l verifice octav si dupa care sa adaug la contul de paxum un card de RO si sa schimb metoda de plata de pe site in PAXUM. Cate zile ar dura ca eu sa am banii in mana din momentul in care imi fac contul paxum?

Inca ceva,pot transfera banii din contul cosmo(primiti pt perioada 1-15) inapoi pe MFC iar de pe MFC pe paxum? Nu stiu cat de bine m am exprimat,in principiu vreau ca pe maxim 4-5 sa-mi primesc banii pe toata luna. Este posibil?

Nu poti transfera banii de pe cosmo inapoi pe site 100%, iar durata ca tu sa ai banii in mana din paxum conteaza in cat timp ti se verifica contul.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Elysa

:) Buna , daca a folsit cineva cardul cosmopay , cum a procedat ? ce comisioanse sunt si de la ce banca scoateti? ati activat cardul , ati transferat dupa un alt card 13 $? sau a-ti bagat banii direct??
No avatar
Elysa

ce fel de probleme? cu cardul Cosmopay sau de la chat?
Nord

Baietzelu;15129 wrote: iar durata ca tu sa ai banii in mana din paxum conteaza in cat timp ti se verifica contul.

Mie mi-au verificat contul intr-o ora de la crearea account-ului dupa ce i-am dat email domnului Octav!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
adelina007

Rimela;15118 wrote: Schimba adresa la banca , ar trebui sa o schimbe fara probleme mai ales daca le arati contractul de inchiriere si le spui ca nu mai locuiesti la adresa din buletin. Dupa ceri extras de cont...…….

Multumesc pentru raspuns Rimela dar nu am contract de inchiriere. Am sa merg astazi la o alta sucursala,poate primesc alt raspuns...desi slabe sanse.
No avatar
emmilly

Buna.Am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva ca m am saturat sa dau mail uri fara raspuns.Cei de la studio unde am lucrat mi au facut acest cont paxum si mi au spus ca au aplicat pt card,intre timp eu m am lecuit de ei,dar in contul meu de paxum imi apare de pe data de 14 mai "submitted" si ca au retras cei 45 $. Nicidecum printing sau altceva cum am mai citit pe aici.Cum pot afla daca totusi s a facut cererea pt card si daca il voi primi? La acel studio am lucrat doar pe Streamate si se pare ca cei 110 $ de acolo s au pierdut ,probabil din cauza idioteniei de minim 100$/ sapt ,iar eu aveam 110 in 2 saptamani.Am cerut inchiderea contului sperand ca mi vor vira totusi banii aceia dar nu am primit nici un mail de la streamate cum ca contul s ar fi inchis la cererea mea si ce se va intampla cu acei banuti.Acum lucrez doar pe chaturbate,si banuiesc ca acei 45$ vor fi luati din ce imi va intra la sfarsitul perioadei din cb daca ceilalti s au pierdut.. Urat! Este totusi munca noastra si mi se pare bataie de joc ca nu sunt in stare sa ne raspunda la un mail nici unii si nici altii.Eu am aplicat pt monese,am avut contul pe loc si cardul in 4 zile.Acum astept sa i transfer din cb in paxum,din paxum in monese..sper sa mearga..Stie cineva cum poate raspunde acest Domn Octav mai repede? Ca altfel sa renunt la acest paxum daca tot nu spun nimic.
No avatar
AnaMaria1

A primit cineva cardul de la paxum? la mine din data de 30 aprilie tot Printing apare :)))
No avatar
emmilly

I am dat mail si lui Octav,probabil nu l a vazut daca am scris in subject Cont /card.. Cat despre Streamate,eu citisem undeva ca daca ceri inchiderea contului,vor trimite totusi banii indiferent de suma.Eu acum nu pot sa inteleg daca ei au inchis contul la cererea mea,sau daca studioul l a inchis.. Nu am primit nici un raspuns in acest sens.Normal daca contul s a inchis,nu vad unde s-ar mai reporta..Plus ca nu m am priceput prea bine pt ca in cont imi aparea setat pe "Check via regular mail" care nu stiu ce inseamna ca si metoda de plata,timp de 2 saptamani vinerea am tot intrat sa vad daca imi apare payment history si nu aparea nimic la mine..Apoi am dat undeva acolo prima oara ca suma minima de plata 50$ si imi scria ca e in curs de verificare,apoi i am dat paxum si de acolo s a rupt filmul..A doua zi contul s-a inchis.Macar daca acei bani s-au pierdut si cei de la Streamate nu se sinchisesc sa mi raspunda,poate ma lamureste cine de ce la mine in paxum inca imi apare submitted si nu in curs de printare sau altceva sa stiu daca voi mai primi acel card fie el si in 2 luni..Cei de la studio spuneau atunci ca au facut o cerere si le vom primi la sfarsitul lunii mai,gen o urgentare,nu am inteles exact.Am o prietena care asteapta de la inceputul lui aprilie si nimic..
No avatar
Chantall

Buna!Am o nelamurire , daca am o suma mare de primit pe cardul de paxum si am nevoie sa ii transfer pe un card ING ( la care din cate am calculat (6$+3% ) trebuie sa platesc in jur de 240 $ comision pt transfer ) exista riscul sa am surprize in legatura cu impozitele la anaf in viitor pe aceasta suma ? Daca e pe vorba asa mai bine as astepta inca 1 luna si ceva pentru cardul Paxum ..... Cum ar fi mai bine sa procedez ? Multumesc mult !
No avatar
jony111

AnaMaria1;15171 wrote: A primit cineva cardul de la paxum? la mine din data de 30 aprilie tot Printing apare :)))

Nu la mine si la alti din data de 10 mai scrie printing , le vom vedea shiping abea dupa 1 iunie fiind cel mai probabil cele cu logoul paxum nu cele temporare
Scrie răspuns