experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alicia41

octav@paxum.com;14918 wrote: altii nu sunt in perioada de volum enorm cum este paxum poate sau altii ca payoneer si noua filiala a lor cosmo nu ii intereseaza regulile si regulamentele si o sa fuga cu banii tai ca fcp cand le canceleaza licenta mastercard :)

Poate asta s-a si intamplat cu Cosmo, au fugit cu banii nostri??
Ca au raspuns cuiva intr-un email ca e o problema a Mastercard, problema ar putea fi de fapt ca au pierdut licenta sau au fugit cu banii pur si simplu! Nu pot fi contactati in nici un fel!
Cred ca ne luam bye bye de la banii nostri din conturile Cosmo :(((
Multumesc ptr acest mesaj Octav si ptr lamuririle cu privire la Paxum si de ce dureaza totul mai mult.
Longer but safer e mai bine decat invers.
No avatar
adelina007

Pentru cine locuieste cu chirie si are alta adresa pe buletin decat unde sta,cum ati procedat? N-am nici o factura pe numele meu iar la banca mi-au spus ca nu-mi pot da extras de cont decat pe adresa de pe buletin. A reusit cineva sa ia extras de cont pe care sa apare adresa unde sta?
No avatar
adelina007

jony111;15005 wrote: da sa aprobat usor cardul a venit din estonia in 3 saptamani de retras poti retrage la aproape toate bancile cu un curs de 3.9 si ceva limita pe zi 3000 de dolari

Multumesc pentru raspuns jony111.
No avatar
Rimela

adelina007;15109 wrote: Pentru cine locuieste cu chirie si are alta adresa pe buletin decat unde sta,cum ati procedat? N-am nici o factura pe numele meu iar la banca mi-au spus ca nu-mi pot da extras de cont decat pe adresa de pe buletin. A reusit cineva sa ia extras de cont pe care sa apare adresa unde sta?

Schimba adresa la banca , ar trebui sa o schimbe fara probleme mai ales daca le arati contractul de inchiriere si le spui ca nu mai locuiesti la adresa din buletin. Dupa ceri extras de cont...…….
_ana_

Buna.... am nevoie de o informatie: Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez ca sa adaug card-ul Monese la contul de paxum?...
Nu am pe cine sa intreb... (si am citit aici ca e cea mai avantajoasa varianta pina imi ajunge cardul de la paxum)... Va multumesc
Baietzelu

_ana_;15120 wrote: Buna.... am nevoie de o informatie: Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez ca sa adaug card-ul Monese la contul de paxum?...
Nu am pe cine sa intreb... (si am citit aici ca e cea mai avantajoasa varianta pina imi ajunge cardul de la paxum)... Va multumesc

Descarca aplicatia paxum pe telefon ca e cea mai simpla metoda si acolo poti adauga cardul simplu si usor.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

multumesc frumos Baietzelu
No avatar
Keke

arabu1988;15075 wrote: DA DA DA DA
Multumesc arabu
No avatar
Fabian

Buna ziua,am si eu cateva nelamuriri. Lucrez pe MFC,am ca metoda de plata Cosmo dar cum sunt probleme nu imi pot scoate banii inca. Ma gandesc sa-mi fac azi un cont paxum,pe care sa mi-l verifice octav si dupa care sa adaug la contul de paxum un card de RO si sa schimb metoda de plata de pe site in PAXUM. Cate zile ar dura ca eu sa am banii in mana din momentul in care imi fac contul paxum?

Inca ceva,pot transfera banii din contul cosmo(primiti pt perioada 1-15) inapoi pe MFC iar de pe MFC pe paxum? Nu stiu cat de bine m am exprimat,in principiu vreau ca pe maxim 4-5 sa-mi primesc banii pe toata luna. Este posibil?
Baietzelu

_ana_;15124 wrote: multumesc frumos Baietzelu
Cu placere
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Scrie răspuns