Buna
Si-a facut cineva cont pe ePayments? Pentru cine are deja card primit de la ei,imi puteti spune va rog care este banca care a emis cardul?
Vi s-a aprobat usor contul? Cat a durat pana ati primit cardul? Ati putut retrage bani de la bancomat?
Multumesc.
experienta mea cu paxum recente
jony111;15005 wrote: da sa aprobat usor cardul a venit din estonia in 3 saptamani de retras poti retrage la aproape toate bancile cu un curs de 3.9 si ceva limita pe zi 3000 de dolari
Fee-ul de 5.95 a fost ridicat din fonduri la comanda cardului sau l-ai comandat gratuit?
Fee-ul de 5.95 a fost ridicat din fonduri la comanda cardului sau l-ai comandat gratuit?
Keke;15006 wrote: Fee-ul de 5.95 a fost ridicat din fonduri la comanda cardului sau l-ai comandat gratuit?
deocamdata ei nu emit carduri sigura varianta prin a comada un card este bonga cams apply for a card , un card care nu este personalizat nu va aparea numele tau pe el va scrie membership card dar are aceleasi functii ca si unul personalizat platesti 15 dolari pe bonga cams suma fiind retrasa din soldul activ facut in perioada respectiva
deocamdata ei nu emit carduri sigura varianta prin a comada un card este bonga cams apply for a card , un card care nu este personalizat nu va aparea numele tau pe el va scrie membership card dar are aceleasi functii ca si unul personalizat platesti 15 dolari pe bonga cams suma fiind retrasa din soldul activ facut in perioada respectiva
jony111;15007 wrote: deocamdata ei nu emit carduri sigura varianta prin a comada un card este bonga cams apply for a card , un card care nu este personalizat nu va aparea numele tau pe el va scrie membership card dar are aceleasi functii ca si unul personalizat platesti 15 dolari pe bonga cams suma fiind retrasa din soldul activ facut in perioada respectiva
Merci pt raspuns
Merci pt raspuns
si baieti de la paxum sunt baieti buni daca nu erau ei am fi retras dolarul la paritate euro in aprilie 1.24 acum a ajuns la 1.16 si pana ne vine cardul o sa ajunga la 1.14-1.15 adica un curs de peste 4 lei dolarul asa ca mii de multumiri paxum asteptam cu mult drag cardul :*:*:* ca sa vezi asteptarea are si urmari benefice