experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
octav@paxum.com

Penguin;14910 wrote: Da scrie pe site,ca la international shipping dureaza parca intre 4 si 6 sapt...

multumesc asa este !
pentru moment foarte putini clienti au aplicat acum 6 saptamini si nu au primit cardul.
No avatar
octav@paxum.com

ILoveSummer;14900 wrote: Wow! Ti-au răspuns! Ce onoare...
Ei răspund doar "prietenilor" sau deloc.
Eu aș prefera sa ne trimită banii inapoi, cei 45$ pentru cardul pe care nu il avem și sa platim cand o sa il primim, dar asta nu o sa se întâmple niciodata.

Cu mare drag totipul restituim banii cand nu esti multumita sau te razgandesti sa lucrezi cu noi. terog trimitemi email octav@paxum.com cu contul tau si cerinta sati cancelam cardul si o sa o facem. Cand o sa vezi ca toata lumea a primit cardul o sa aplici dinou pentru card si o sa-ti trimitem un card daca te simti mai in siguranta asa. Nu vreau sa crezi ca tinem prizonier pe nimeni cu paxum ca nu a fost si nu va fii niciodata cazul.
Mersi
No avatar
octav@paxum.com

ILoveSummer;14852 wrote: Din păcate, nu este EVIDENT pentru toată lumea!
Eu sunt de acord, s-au retras banii pentru maintenance când am aplicat pentru card, care CARD?? De ce este nevoie de maintenance la un card inexistent?

Mai țineți minte cand s-au schimbat cardurile Payoneer cu cele FCP, cat a durat??? Au avut si livrare express!
Printarea unui card dureaza 15min, hai sa nu ne mai mințim atât, NU VOR , de putut se poate!
Eu sunt de acord sa le dăm mail, deci cine se mai decide, sa ne anunțați!

Raspunsul pentru ce deducem fee de card cand aplici nu cand il activezi este simplu. Ca sa primesti acel card prin posta pe noi ne costa o anumita suma de bani, adica plasticul efectiv, pe urma embosatul lui cu masini speciale, fee la mastercard ca a fost emis, pe urma handling si pus in plic, costul la plic hartie, costul la trimis prin posta. Toate asta au un cost care nu putem sa ne permitem sa avem sute de mii de aplicanti care cer cardul dar care nu o sal foloseasca. Dupa cum stii bine paxum ofera si alte metode de retragere a banilor si a avea un card paxum nu este necesar ca la alte companii care au dat falimient poti folosi foarte bine contul tau paxum fara sa folosesti contul paxum. Acesta este motivul pentru care se retrag cei $45 cand aplici pentru card ci nu cand incepi sa folosesti cardul.
No avatar
octav@paxum.com

just me;14750 wrote: Mi-se pare ceva gen Star Trek.. pana iti verifica contul 2 luni,apoi pana iti printeaza cardul 1 luna si pana iti expediaza cardul 1 luna..Cum naiba altii reusesc in maxim o saptamana si astia o lalaie la greu...O fac intentionat mai mult ca sigur..au de castigat de pe urma celor care fac tot felul de transferuri..

altii nu sunt in perioada de volum enorm cum este paxum poate sau altii ca payoneer si noua filiala a lor cosmo nu ii intereseaza regulile si regulamentele si o sa fuga cu banii tai ca fcp cand le canceleaza licenta mastercard :)
Baietzelu

Octav iti multumesc personal pentru efortul de a raspunde tuturor , chiar si celor ca si Katy.

Eu sunt multumit de paxum chiar si fara card, pana vine cardul am alte optiuni. Astept cardul cu interes.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
ILoveSummer

octav@paxum.com;14917 wrote: Raspunsul pentru ce deducem fee de card cand aplici nu cand il activezi este simplu. Ca sa primesti acel card prin posta pe noi ne costa o anumita suma de bani, adica plasticul efectiv, pe urma embosatul lui cu masini speciale, fee la mastercard ca a fost emis, pe urma handling si pus in plic, costul la plic hartie, costul la trimis prin posta. Toate asta au un cost care nu putem sa ne permitem sa avem sute de mii de aplicanti care cer cardul dar care nu o sal foloseasca. Dupa cum stii bine paxum ofera si alte metode de retragere a banilor si a avea un card paxum nu este necesar ca la alte companii care au dat falimient poti folosi foarte bine contul tau paxum fara sa folosesti contul paxum. Acesta este motivul pentru care se retrag cei $45 cand aplici pentru card ci nu cand incepi sa folosesti cardul.

Te-ai decis sa ne răspunzi doar după ce te-ai simțit atacat?
Nu era mai cinstit să ne spui de la început că o sa dureze 2 luni printarea unui card? In felul ăsta nu mai erai bombardat cu atatea mail-uri legate de card, pe care tu sa le ignori!
Daca tot te lauzi ca sunteți serioși, unde este seriozitatea?
De 1 luna jumatate vedem numai vorbe goale, fapte 0.
No avatar
Keke

Multumim Octav.Este foarte usor sa se aduca critici,nu sunt multi cei care stiu toate detaliile unei asemenea operatiuni,legislatie etc.Cu siguranta cand vor ajunge cardurile isi vor schimba opiniile negative.Personal apreciez implicarea ta si efortul depus.
Baietzelu

Keke;14924 wrote: Multumim Octav.Este foarte usor sa se aduca critici,nu sunt multi cei care stiu toate detaliile unei asemenea operatiuni,legislatie etc.Cu siguranta cand vor ajunge cardurile isi vor schimba opiniile negative.Personal apreciez implicarea ta si efortul depus.

Cand vor veni cardurile cu siguranta vor fi nemultumiti in continuare GARANTAT!! Sunt multumit ca CB are pe ce sa imi trimita banii iar eu am posibilitatea sa ii scot chiar si fara cardul paxum. Am fost inspirat cand am sters cosmopayment din contul meu de CB , foarte inspirat.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Budincacupaine

octav@paxum.com;14913 wrote:
Daca clientii sunt neastisfacuti de serviciu se duc la competitie, bine cosmo e alta problema ca nu multi se duc o data ce lea creat probleme payonner sa revina sa lucreze cu ei iara trebuie sa fii nebun, dar mai exista si alta competite.

Unii clienti se mai duc la competitie si pentru ca unele siteuri nu lucreaza (probabil inca) cu voi, paxum. Ramane sa vedem daca isi vor schimba opinia. Pana atunci inca mai exista siteuri la care singurele variante pentru a primii banii sunt wire sau carduri gen cosmo. Unii dintre noi asteptam cu deosebit interes sa va vedem ca metoda de plata si la alte siteuri decat in prezent.
No avatar
anny

Paxum/intampin o problema ..am trasferat banii din paxum catre cardut BT apare suma dar pe card ro nu, iar in grafic sunt pe minus scris cu rosu?am gresit ceva la setari?help me!
Scrie răspuns