experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ILoveSummer

Danyyy;14898 wrote: Am reusit sa VB cu cineva din stafful paxum , mi-au zis ca dupa CE apare shipped in contul paxum Mai dureaza intre 5 si 20 zile lucratoare , asa ca o sa Mai dureze Inca o Luna dupa cel trimite , cred Ca il trimite cu porunbelu , si ala ajungea Mai repede

Wow! Ti-au răspuns! Ce onoare...
Ei răspund doar "prietenilor" sau deloc.
Eu aș prefera sa ne trimită banii inapoi, cei 45$ pentru cardul pe care nu il avem și sa platim cand o sa il primim, dar asta nu o sa se întâmple niciodata.
Alexabubu

Consider ca daca ne am apuca fiecare din noi sa i bombardam cu emailuri ..pe cei d la paxum ..in care sa ne exprimam nemultumirea referitor la modul lor de a se "misca"..poate ,poate am obtine un rezultat mai rapid.. Sau macar sa ne trimita cei 45 dolari platiti aiurea inapoi in cont..
No avatar
Danyyy

ILoveSummer;14900 wrote: Wow! Ti-au răspuns! Ce onoare...
Ei răspund doar "prietenilor" sau deloc.
Eu aș prefera sa ne trimită banii inapoi, cei 45$ pentru cardul pe care nu il avem și sa platim cand o sa il primim, dar asta nu o sa se întâmple niciodata.

O sal primesti stai linistita , doar CA o sa dureze Mai mult , eu sunt client Mai vechi de-ai lor si primul card lam primit si tot asa mult a durat 😑
No avatar
Danyyy

Alexabubu;14902 wrote: Consider ca daca ne am apuca fiecare din noi sa i bombardam cu emailuri ..pe cei d la paxum ..in care sa ne exprimam nemultumirea referitor la modul lor de a se "misca"..poate ,poate am obtine un rezultat mai rapid.. Sau macar sa ne trimita cei 45 dolari platiti aiurea inapoi in cont..

Sunt bombardati cu email-uri oricum stai linistita degeaba , nu rezolvi nimic , asta e folosim esternal card Pana ajunge cardul
No avatar
Penguin

Eu nu am card romanesc,si nu am alta sansa de a mi vedea banii,pana nu vinr cardul de la ei..deci nu prea mai merge cu "calm":)).le am mai deschis tickete si au spus ca intr o luna o sa l am..pe 5 mentionez ca am aplicat pt card,deci eu nu i mai suport!asa servicii de handel nu am pomenit in viata mea!
No avatar
Penguin

Are cineva idee,cand v om scoate banii de pe card,cat putem scoate pe zi?ca am inteles ca se sesizeaza banca de la o anumita suma retrasa,si n as vrea sa mai am de a face si cu anaful.
ILoveSummer

Danyyy;14906 wrote: Sunt bombardati cu email-uri oricum stai linistita degeaba , nu rezolvi nimic , asta e folosim esternal card Pana ajunge cardul

Daca îi dai mail lui Octav legat de transferuri, îți raspunde in 5-10minute. Daca il întrebi de card, nu iti raspunde. Am testat in 2 zile diferite! Jalnic...
No avatar
Penguin

Da scrie pe site,ca la international shipping dureaza parca intre 4 si 6 sapt...
No avatar
octav@paxum.com

Katy_Katty;14761 wrote: Bai lepră asta nu e o scuza ca mai exista si alte "jeguri" cu probleme si mai mari! atata timp cat nu își respecta termenii, si depasesc cu mult timpu estimat sa trimita niște carduri de rahat numai ca sa poata sa incaseze cat mai multi $ din comisioane , pe langa multe altele.... pt. mn sunt niste jeguri. asa ca tu sa taci in plm si sa le.o si sugi daca poți!

Katy,
Imi pare rau ca gandesti asa despre noi cu timpul sper ca o sa te surprindem si o sa-ti revizuiesti parerea. Din pacate nu este asa de usor precum zici tu gandestete ca am avut de reimprimat aproape 100,000 carduri si toata lumea le vrea imediat la fel ca si tine. Gandestete cat ia sa faci stoc de atita plastic fizic sa se faca, cat timp ia sa se emboseze numele tau pe card si pe urma de pus fiecare card in plic. Gandestete cat timp ia pe urma sa fie sortate si puse timpre sau express la posta si gandestete cat ia prin posta. este usor de zis ca nu vrem dar gandestete ca nu are logica.

Daca clientii sunt neastisfacuti de serviciu se duc la competitie, bine cosmo e alta problema ca nu multi se duc o data ce lea creat probleme payonner sa revina sa lucreze cu ei iara trebuie sa fii nebun, dar mai exista si alta competite. Prin faptul ca cardurile paxum nu vin asa de rapid precum vrem toti clientii sunt neastisfacti si paxum pierde clientela.

Despre timpul anuntat totimpul am anuntat ca ia 4 saptamini din momentul de cand aplici pana primesti cardul fizic in mana cu paxum iar acum din cauza volumuli mare poate sa ia 4-6 saptamini nu ar trebuiii sa ne ataci atit de inversunat ci sa fii intelegatoare in opinia mea ca la nimeni nu le convine situatia actuala credema.

Multumesc de intelegere

Multumesc
No avatar
octav@paxum.com

multumesc asa este !
Scrie răspuns