cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Sof;14796 wrote: ce treaba are USA? :)) ei sunt polonezi din cate am inteles, in fine...
crede-ma ca le-am trimis tot ce se putea trimite in mailurile acelea, este vb doar de ruperea lor de p**a :D (scuza-mi limbajul)
si nu i-am contactat pentru baliverne, ca raspunsuri se gasesc si la FAQ... oricum, mai astept nitel sa-mi verifice nenorocita de adresa paxumul si ma transfer instant. am o presimtire proasta vis a vis de cosmopay.....

Site-ul are baza in US..am asumat ca si locatia tot acolo este...hmmm ..om vedea si cu ei ce va mai fi atunci..
No avatar
Sof

Yvonne;14803 wrote: Asa am eu de miercuri seara. Gen..totalul sumelor transferate e n "transferable balance" cu minus..ca si cum le-as fi datoare LOL. Asta cred ca e doar o eroare. Ceea ce e cu adevarat interesant e ca suma din "secondary" (plata de la site) nu apare ca si tranzactie..apare doar comisionul de transfer de -3$. Gen..banii sunt pe hold (nu stiu de ce si pana cand). Eu asta am inteles.

same here!!!
sper... sa fie doar o "eroare"
eu am trimis mail si la streamate, poate stiu ei ceva, dar n am primit raspuns inca de la nimeni.
Nord

Keke;14804 wrote: Site-ul are baza in US..am asumat ca si locatia tot acolo este...hmmm ..om vedea si cu ei ce va mai fi atunci..

Da sunt din USA doar banca emitenta e din Polonia si au in spate aceeasi echipa de la FPC doar cu alta palarie, ei au fost/sunt si in spatele Payoneer si Intercash si cativa din ei au fost si cu epass !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Keke

Nord;14821 wrote: Da sunt din USA doar banca emitenta e din Polonia si au in spate aceeasi echipa de la FPC doar cu alta palarie, ei au fost/sunt si in spatele Payoneer si Intercash si cativa din ei au fost si cu epass !

Buna Nord!Da,asa stiam si eu..referitor la micile dificultati pe care le expérimenteaza clientii Cosmo in prezent,tu ce crezi ca este?Eu am asumat ca ar avea si ceva legat de noua lege europeana si de noi termeni care trebuie pusi la punct.
No avatar
Alexys94

Hey ... ce parere aveti despre cardul monese? La folosit cineva ? Se poate adauga la contul de paxum sa transferam banii din paxum in monese??? Pentru platile de la xlove la folosit cineva? Au fee-urile mari??? Please , vreau pareri . Multum
Baietzelu

Alexys94;14823 wrote: Hey ... ce parere aveti despre cardul monese? La folosit cineva ? Se poate adauga la contul de paxum sa transferam banii din paxum in monese??? Pentru platile de la xlove la folosit cineva? Au fee-urile mari??? Please , vreau pareri . Multum

Merge atasat la paxum.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
ioana45

identic si la mine..
de ieri
si astept inca o plata
No avatar
Heaven

La fel si aici, sumele intrate saptamana asta imi apar in secondary balance desi contul este APROBAT , iar la transferable balance imi apar sumele retrase pana acum+suma intrata saptamana trecuta (pe care nu am retras-o inca) cu minus. Interesant este ca suma intrata saptamana trecuta inca apare la AVAILABLE FUNDS si teoretic as putea sa-i retrag....doar ce a intrat sapt asta a mers la secondary balance
No avatar
Sof

Heaven;14839 wrote: La fel si aici, sumele intrate saptamana asta imi apar in secondary balance desi contul este APROBAT , iar la transferable balance imi apar sumele retrase pana acum+suma intrata saptamana trecuta (pe care nu am retras-o inca) cu minus. Interesant este ca suma intrata saptamana trecuta inca apare la AVAILABLE FUNDS si teoretic as putea sa-i retrag....doar ce a intrat sapt asta a mers la secondary balance

am citit undeva ca pana pe 28 se va rezolva...
nu stiu ce sa mai zic, nu ne ramane decat sa-i sacaim in continuare cu mail uri si sa asteptam un eventual raspuns din partea lor, dar sincer....eu le-am trimis ceva mail-uri si in trecut , insa fara reply de la ei.
No avatar
qqq990

Buna din nou.
Eu am reusit sa scot acei 6000 $, am trimis iar documentele si mi-a ridicat limita.
Insa au mai raman la secondary balance inca 230 $, si cand dau sa ii trimit la avaible found scrie ”Invalid acceptable amount.” Stie cineva de ce scrie asta acum si nu pot sa ii bag si pe aia 230 $ ?
Scrie răspuns