cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Sof

Caty;14562 wrote: Eu am reusit cu cosmo.Au facut acele settings ale lor si am transferat imediat suma din secondary balance in available funds.

buna, Caty cum au facut "acele settings"?
eu nu pot transfera din secondary balance plus ca la transferable balance imi apare o suma cu minus. Are cineva idee ce naiba se intampla?
No avatar
Keke

According to the new report, 21 percent of Romanian companies anticipate that the implementation of GDPR rules will affect payment behavior.
Companiile si bancile europene au si ele aplicate noua legislatie GDPR....prin urmare si banca din Polonia asemenea..e doar o posibilitate..zic..nu aruncati cu piètre 😊..poate e o chestiune de formalitati intre ei si banca si se rezolva..sa speram ca va fi repede.
No avatar
Sof

Keke;14785 wrote: According to the new report, 21 percent of Romanian companies anticipate that the implementation of GDPR rules will affect payment behavior.
Companiile si bancile europene au si ele aplicate noua legislatie GDPR....prin urmare si banca din Polonia asemenea..e doar o posibilitate..zic..nu aruncati cu piètre 😊..poate e o chestiune de formalitati intre ei si banca si se rezolva..sa speram ca va fi repede.

frumos era sa arunce un mail si in inbox ul nostru....
No avatar
Keke

Sof;14786 wrote: frumos era sa arunce un mail si in inbox ul nostru....

Probabil nu au anuntat deschis pt ca ei ca si companie Nu sunt pe teritoriul Europei si lucreaza spre rezolvare..e doar o opinie dar e prea mare coincidenta cu aceasta noua lege si cred ca are ceva de-a face.....toate companiile aveau obligatia Sa adopté INAINTE de 25 mai si de asta Au inceput toate de miercuri cand probabil banca i-a instiintat.cu putin noroc se reglementeaza repede ..e doar o parere..
No avatar
Sof

Keke;14788 wrote: Probabil nu au anuntat deschis pt ca ei ca si companie Nu sunt pe teritoriul Europei si lucreaza spre rezolvare..e doar o opinie dar e prea mare coincidenta cu aceasta noua lege si cred ca are ceva de-a face.....toate companiile aveau obligatia Sa adopté INAINTE de 25 mai si de asta Au inceput toate de miercuri cand probabil banca i-a instiintat.cu putin noroc se reglementeaza repede ..e doar o parere..

cei de la ePayments au anuntat printr-un mail... oricum ce de la cosmopay sunt cam ciudatei, cel putin mie mi-au rasuns la mail-uri pana mi-am deschis contu, dar dupa aceea oha, n-am mai primit nicun raspuns desi le-am trimis cateva mail-uri, in fine...
reglementare, reglementare, dar cu minusul din contul meu oare cum o ramane...
No avatar
Keke

Sof;14793 wrote: cei de la ePayments au anuntat printr-un mail... oricum ce de la cosmopay sunt cam ciudatei, cel putin mie mi-au rasuns la mail-uri pana mi-am deschis contu, dar dupa aceea oha, n-am mai primit nicun raspuns desi le-am trimis cateva mail-uri, in fine...

Sa speram ça sapt viitoare se rezolva..multi au avut de astazi liber in USA..cine stie poate nici oameni la munca Nu au avut😅..asta cu mail-urile e aiurea da..data viitoare incearca Sa adaugi si SAN-ul sau alte detalii specifice contului tau spre o identificare mai usoara in e-mail si sa speram ca se rezolva repede si ca raspund..din experience de genul cand unii nu raspund este posibil pt ca e work in progres si se rezolva..de asemenea ar putea fi vb de detalii ce nu se discuta cu clientii,chestii interne si decat sa minta,prefera sa nu mai raspunda si sa lucreze sa o rezolve..sper..fingers crossed😇
No avatar
Keke

Sof;14793 wrote: cei de la ePayments au anuntat printr-un mail... oricum ce de la cosmopay sunt cam ciudatei, cel putin mie mi-au rasuns la mail-uri pana mi-am deschis contu, dar dupa aceea oha, n-am mai primit nicun raspuns desi le-am trimis cateva mail-uri, in fine...
Da,cei de la epayments au anuntat dar compania lor are baza locala in uk si sunt obligati..astia sunt in state parca si e doar o colaborare pt carduri/transferuri etc....secondary balance de obicei exista pt à nu se face depuneri mari de bani care depasesc anumite limite ..in intelegerea mea secondary balance tine fondurile la ei pana au green light sa le puna din nou pe cardurile Cosmo de la banca poloneza....Anyway,sper sa fie ceva ce se rezolva usor....
No avatar
Sof

Keke;14794 wrote: Sa speram ça sapt viitoare se rezolva..multi au avut de astazi liber in USA..cine stie poate nici oameni la munca Nu au avut😅..asta cu mail-urile e aiurea da..data viitoare incearca Sa adaugi si SAN-ul sau alte detalii specifice contului tau spre o identificare mai usoara in e-mail si sa speram ca se rezolva repede si ca raspund..din experience de genul cand unii nu raspund este posibil pt ca e work in progres si se rezolva..de asemenea ar putea fi vb de detalii ce nu se discuta cu clientii,chestii interne si decat sa minta,prefera sa nu mai raspunda si sa lucreze sa o rezolve..sper..fingers crossed😇

ce treaba are USA? :)) ei sunt polonezi din cate am inteles, in fine...
crede-ma ca le-am trimis tot ce se putea trimite in mailurile acelea, este vb doar de ruperea lor de p**a :D (scuza-mi limbajul)
si nu i-am contactat pentru baliverne, ca raspunsuri se gasesc si la FAQ... oricum, mai astept nitel sa-mi verifice nenorocita de adresa paxumul si ma transfer instant. am o presimtire proasta vis a vis de cosmopay.....
No avatar
Sof

Keke;14795 wrote: Da,cei de la epayments au anuntat dar compania lor are baza locala in uk si sunt obligati..astia sunt in state parca si e doar o colaborare pt carduri/transferuri etc....secondary balance de obicei exista pt à nu se face depuneri mari de bani care depasesc anumite limite ..in intelegerea mea secondary balance tine fondurile la ei pana au green light sa le puna din nou pe cardurile Cosmo de la banca poloneza....Anyway,sper sa fie ceva ce se rezolva usor....

ceva in neregula tot este. la scondary balance imi arata suma care mi-a intrat de la un site iar la transferable balance imi apare cu minus totalul sumelor retrase pana acum, chestie care nu s-a intamplat pana azi...
No avatar
Yvonne

Sof;14797 wrote: ceva in neregula tot este. la scondary balance imi arata suma care mi-a intrat de la un site iar la transferable balance imi apare cu minus totalul sumelor retrase pana acum, chestie care nu s-a intamplat pana azi...
Asa am eu de miercuri seara. Gen..totalul sumelor transferate e n "transferable balance" cu minus..ca si cum le-as fi datoare LOL. Asta cred ca e doar o eroare. Ceea ce e cu adevarat interesant e ca suma din "secondary" (plata de la site) nu apare ca si tranzactie..apare doar comisionul de transfer de -3$. Gen..banii sunt pe hold (nu stiu de ce si pana cand). Eu asta am inteles.
Scrie răspuns