Baietzelu;14767 wrote: 350€ pe zi retragere de la atm
Limita de alimentare e de vreo 50k pe luna
Ai 6 retrageri gratuite cu upgrade de 5$ pe luna, iar celelalte 1$ per retragere.
Poti plati cu cardul contactless , poti transfera direct din contul de monese in contul tau din romania cu doar 2$ comision si la un curs incredibil de bun ,iar lista continua.
Katy katy astept un raspuns daca tot m-ai facut lepra.
Exista șanse sa maresti limita? Mi se pare putin totusi...
experienta mea cu paxum recente
A primit cineva cardul de la paxum ? La mine arata Shipped din data de 10-05-2018, si Inca nu am primit nimic , eu cred CA le place comisionul de la eft si external card si daia o lungesc cu trimiterea cardului , daca primeste cineva cardul lasati un msj VA rog , multumesc
Danyyy;14784 wrote: A primit cineva cardul de la paxum ? La mine arata Shipped din data de 10-05-2018, si Inca nu am primit nimic , eu cred CA le place comisionul de la eft si external card si daia o lungesc cu trimiterea cardului , daca primeste cineva cardul lasati un msj VA rog , multumesc
Tu esti un caz fericit...la majoritatea modelelor (inclusive eu) le apare inca in printing....desi au luat banii pt el INSTANT cum s-a facut cererea de emitere. Ar trebui sa ne unim cu totii , sa le dam mail sa ne inapoieze suma de bani oprita pana cand efectiv activam cardurile primite. E EVIDENT CA NU AU NICI UN INTERES SA TRIMITA CARDURILE CAND IAU COMISIOANE GRASE LA TRANSFER PE EXTERNAL SI EFT
Tu esti un caz fericit...la majoritatea modelelor (inclusive eu) le apare inca in printing....desi au luat banii pt el INSTANT cum s-a facut cererea de emitere. Ar trebui sa ne unim cu totii , sa le dam mail sa ne inapoieze suma de bani oprita pana cand efectiv activam cardurile primite. E EVIDENT CA NU AU NICI UN INTERES SA TRIMITA CARDURILE CAND IAU COMISIOANE GRASE LA TRANSFER PE EXTERNAL SI EFT
- ILoveSummer
Heaven;14845 wrote: Tu esti un caz fericit...la majoritatea modelelor (inclusive eu) le apare inca in printing....desi au luat banii pt el INSTANT cum s-a facut cererea de emitere. Ar trebui sa ne unim cu totii , sa le dam mail sa ne inapoieze suma de bani oprita pana cand efectiv activam cardurile primite. E EVIDENT CA NU AU NICI UN INTERES SA TRIMITA CARDURILE CAND IAU COMISIOANE GRASE LA TRANSFER PE EXTERNAL SI EFT
Din păcate, nu este EVIDENT pentru toată lumea!
Eu sunt de acord, s-au retras banii pentru maintenance când am aplicat pentru card, care CARD?? De ce este nevoie de maintenance la un card inexistent?
Mai țineți minte cand s-au schimbat cardurile Payoneer cu cele FCP, cat a durat??? Au avut si livrare express!
Printarea unui card dureaza 15min, hai sa nu ne mai mințim atât, NU VOR , de putut se poate!
Eu sunt de acord sa le dăm mail, deci cine se mai decide, sa ne anunțați!
Din păcate, nu este EVIDENT pentru toată lumea!
Eu sunt de acord, s-au retras banii pentru maintenance când am aplicat pentru card, care CARD?? De ce este nevoie de maintenance la un card inexistent?
Mai țineți minte cand s-au schimbat cardurile Payoneer cu cele FCP, cat a durat??? Au avut si livrare express!
Printarea unui card dureaza 15min, hai sa nu ne mai mințim atât, NU VOR , de putut se poate!
Eu sunt de acord sa le dăm mail, deci cine se mai decide, sa ne anunțați!
just me;14894 wrote: Am citit ca la cineva apara shipped din 10 mai..si suntem in 27 mai si cardul nu a ajuns la acea persoana..deci totul e clar...vom avea si statusul de shipped inca o luna..zici paxum si tragi apa la toaleta .
corect.. Si la mine cardul e in printing din data de 10 .05.. Bataie d joc . Dar bine ca de luat 45 fee pentru un card inexistent au luat..
corect.. Si la mine cardul e in printing din data de 10 .05.. Bataie d joc . Dar bine ca de luat 45 fee pentru un card inexistent au luat..
Am reusit sa VB cu cineva din stafful paxum , mi-au zis ca dupa CE apare shipped in contul paxum Mai dureaza intre 5 si 20 zile lucratoare , asa ca o sa Mai dureze Inca o Luna dupa cel trimite , cred Ca il trimite cu porunbelu , si ala ajungea Mai repede
Danyyy;14898 wrote: Am reusit sa VB cu cineva din stafful paxum , mi-au zis ca dupa CE apare shipped in contul paxum Mai dureaza intre 5 si 20 zile lucratoare , asa ca o sa Mai dureze Inca o Luna dupa cel trimite , cred Ca il trimite cu porunbelu , si ala ajungea Mai repede Bine zis..o mare bataie de joc..in concluzie..m-a intreb daca nu existau alte solutii ce se intampla cu noi oare? Nu puteam scoate banii deci in concluzie asteptam cardul paxum 3 luni fara sa mai mancam fara sa mai platim facturi...