Baietzelu;14758 wrote: ”Jegurile astea” exista dinainte sa te apuci tu de videochat. Va plangeti ca nu v-a activat contul, va plangeti ca nu aveti cardurile, va plangeti ca dureaza mult wire-ul... si altele.
Intrati pe topicurile cu cosmopayment ... cei care au carduri si nu pot accesa banii din CONTUL LORRR. Am card de la cosmopayment dar sa ma f.. in serviciul lor ca am fost inspirat cand am sters modalitatea lor de plata din CB. Eu cu paxum nu am nicio plangere, am card de la monese si ma doare in c.. de cardul care inca se printeaza(paxum). Din partea mea poate sa nu-l mai trimita .
Daca nu exista paxumul si era doar cosmopayment o beleam in stil exotic.
Bai lepră asta nu e o scuza ca mai exista si alte "jeguri" cu probleme si mai mari! atata timp cat nu își respecta termenii, si depasesc cu mult timpu estimat sa trimita niște carduri de rahat numai ca sa poata sa incaseze cat mai multi $ din comisioane , pe langa multe altele.... pt. mn sunt niste jeguri. asa ca tu sa taci in plm si sa le.o si sugi daca poți!
experienta mea cu paxum recente
- ILoveSummer
Baietzelu;14758 wrote: ”Jegurile astea” exista dinainte sa te apuci tu de videochat. Va plangeti ca nu v-a activat contul, va plangeti ca nu aveti cardurile, va plangeti ca dureaza mult wire-ul... si altele.
Intrati pe topicurile cu cosmopayment ... cei care au carduri si nu pot accesa banii din CONTUL LORRR. Am card de la cosmopayment dar sa ma f.. in serviciul lor ca am fost inspirat cand am sters modalitatea lor de plata din CB. Eu cu paxum nu am nicio plangere, am card de la monese si ma doare in c.. de cardul care inca se printeaza(paxum). Din partea mea poate sa nu-l mai trimita .
Tu daca esti fan Paxum înfocat nu prea ai cum sa vezi realitatea!
Unde in lumea asta astepti 3 saptamani verificarea unui cont?
VREAU EXEMPLE!!!!
Unde in lumea asta un CEO al unei companii isi face cont pe un forum ca sa "ajute" lumea, DUPA CARE UITA SA TRIMITA CARDURILE PENTRU CARE NOI AM PLATIT MAINTENANCE 50$ ????
EXEMPLE, TE ROG!
Vreau argumente, daca tot ești fan Paxum argumentează, sa trecem peste partea cu conturile verificate, termenul de verificare pe site era de 72h.
Iti place ție Paxum pentru ca faci transfer și platesti comisioane peste comisioane, alt motiv pentru care preferi Paxum mai ai?
Tu daca esti fan Paxum înfocat nu prea ai cum sa vezi realitatea!
Unde in lumea asta astepti 3 saptamani verificarea unui cont?
VREAU EXEMPLE!!!!
Unde in lumea asta un CEO al unei companii isi face cont pe un forum ca sa "ajute" lumea, DUPA CARE UITA SA TRIMITA CARDURILE PENTRU CARE NOI AM PLATIT MAINTENANCE 50$ ????
EXEMPLE, TE ROG!
Vreau argumente, daca tot ești fan Paxum argumentează, sa trecem peste partea cu conturile verificate, termenul de verificare pe site era de 72h.
Iti place ție Paxum pentru ca faci transfer și platesti comisioane peste comisioane, alt motiv pentru care preferi Paxum mai ai?
Katy_Katty;14761 wrote: Bai lepră asta nu e o scuza ca mai exista si alte "jeguri" cu probleme si mai mari! atata timp cat nu își respecta termenii, si depasesc cu mult timpu estimat sa trimita niște carduri de rahat numai ca sa poata sa incaseze cat mai multi $ din comisioane , pe langa multe altele.... pt. mn sunt niste jeguri. asa ca tu sa taci in plm si sa le.o si sugi daca poți!
Daca esti femela nu pot sa jignesc o femeie, daca esti mascul trimite-mi mesaj privat .
Ilovesummer la tine apreciez ca macar stii sa discuti chiar daca nu esti de acord cu mine , respect asta. Avem pareri diferite dar discutam intr-un mod civilizat cu sau fara argumente.
In schimb tu Katy astept sa vad ce esti sa stiu cum sa te abordez, repet nu jignesc femeile orice ai zice... sper doar sa fii barbat.
Daca esti femela nu pot sa jignesc o femeie, daca esti mascul trimite-mi mesaj privat .
Ilovesummer la tine apreciez ca macar stii sa discuti chiar daca nu esti de acord cu mine , respect asta. Avem pareri diferite dar discutam intr-un mod civilizat cu sau fara argumente.
In schimb tu Katy astept sa vad ce esti sa stiu cum sa te abordez, repet nu jignesc femeile orice ai zice... sper doar sa fii barbat.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
- ILoveSummer
Baietzelu;14763 wrote: Daca esti femela nu pot sa jignesc o femeie, daca esti mascul trimite-mi mesaj privat .
Suntem aici ca sa ne ajutam, nu? Pentru asta este forumul ăsta!
Eu nu ma cert cu nimeni, nu suntem la grădiniță! Putem sa ne înțelegem și civilizat!
Astept argumentele tale, cand o sa le ai, nu este grabă!
Pana atunci, am poatat aici, ieri, un comentariu pus de Octav pe 30.04. Il postez din nou si vreau sa îmi spui tu părerea ta sincera.
30.04.2018, 05:01 #6
Buna,
Cardul actual nu este branduit cu Paxum pe el ca sa ne grabim sa trimitem la cati mai multi oameni card care au nevoie de el. De aceea il numim temporar. In 1-2 luni o sa trimitem card cu logo paxum pe el fara nici un cost bine inteles. Mersi
Suntem aici ca sa ne ajutam, nu? Pentru asta este forumul ăsta!
Eu nu ma cert cu nimeni, nu suntem la grădiniță! Putem sa ne înțelegem și civilizat!
Astept argumentele tale, cand o sa le ai, nu este grabă!
Pana atunci, am poatat aici, ieri, un comentariu pus de Octav pe 30.04. Il postez din nou si vreau sa îmi spui tu părerea ta sincera.
30.04.2018, 05:01 #6
Buna,
Cardul actual nu este branduit cu Paxum pe el ca sa ne grabim sa trimitem la cati mai multi oameni card care au nevoie de el. De aceea il numim temporar. In 1-2 luni o sa trimitem card cu logo paxum pe el fara nici un cost bine inteles. Mersi
jony111;14766 wrote: care sunt limitele cardului monese la retragere ATM? care e limita de alimentare a cardului pe luna?
350€ pe zi retragere de la atm
Limita de alimentare e de vreo 50k pe luna
Ai 6 retrageri gratuite cu upgrade de 5$ pe luna, iar celelalte 1$ per retragere.
Poti plati cu cardul contactless , poti transfera direct din contul de monese in contul tau din romania cu doar 2$ comision si la un curs incredibil de bun ,iar lista continua.
Katy katy astept un raspuns daca tot m-ai facut lepra.
350€ pe zi retragere de la atm
Limita de alimentare e de vreo 50k pe luna
Ai 6 retrageri gratuite cu upgrade de 5$ pe luna, iar celelalte 1$ per retragere.
Poti plati cu cardul contactless , poti transfera direct din contul de monese in contul tau din romania cu doar 2$ comision si la un curs incredibil de bun ,iar lista continua.
Katy katy astept un raspuns daca tot m-ai facut lepra.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
- ILoveSummer
Baietzelu;14765 wrote: Argumentul meu e ca am card de la monese. Curiozitate , tu de ce nu ai ?
Argumentul ăsta este dupa ce ai citit comentariul lui Octav? Sau te faci ca nu îl vezi?
Ok! Când o sa ai alte argumente viabile pentru care susții Paxum atât de mult, poate o sa înțeleg de unde iubirea asta asa mare pentru ei.
Ti-ai făcut cont Paxum, ai platit 50$ maintenance la Paxum, ca sa iti faci card la Monese
ce sa zic... un argument mai bun nu puteai să imi dai! De fapt, nu prea exista!
O seara bună!
O seara buna!
Argumentul ăsta este dupa ce ai citit comentariul lui Octav? Sau te faci ca nu îl vezi?
Ok! Când o sa ai alte argumente viabile pentru care susții Paxum atât de mult, poate o sa înțeleg de unde iubirea asta asa mare pentru ei.
Ti-ai făcut cont Paxum, ai platit 50$ maintenance la Paxum, ca sa iti faci card la Monese
O seara bună!
O seara buna!
pai sa calculam 4.1 euro asta inseamna la 1000 euro 4100 lei paritatea euro dolar 1000 eu=1160 dol de unde rezulta ca practica dolarul ti la dat cu 3.53 de unde mai scazi si comisionul de 35 dolari pe care il platesti la retragerea de pe paxum pe card e jale,