ILoveSummer;14699 wrote: Unde scrie ca dureaza de la 10 zile in sus?
Este specificat că dureaza PANA LA 10 zile lucratoare. Uite:
"Printing (Printing 2018-05-10 20:57:53)
This process can take up to 10 business days"
La mine a durat 12 zile sa-l printeze! Si sunt in a 11 zi de cand il astept
experienta mea cu paxum recente
- ILoveSummer
ramona31;14743 wrote: La mine a durat 12 zile sa-l printeze! Si sunt in a 11 zi de cand il astept
Speram să îți ajungă azi!
Speram să îți ajungă azi!
Keke;14746 wrote: 12 zile pt print..dar cat s-a anuntat ca va dura livrarea?
Cica 20 zile livrarea. Dar la celelalte carduri paxum nu a durat atat livrarea. Intr-o sapt jumate il aveam. Cred ca c-am 3 4 sapt a durat tot pricesul de cand am.dat comanda pana il aveam in mana.
Cica 20 zile livrarea. Dar la celelalte carduri paxum nu a durat atat livrarea. Intr-o sapt jumate il aveam. Cred ca c-am 3 4 sapt a durat tot pricesul de cand am.dat comanda pana il aveam in mana.
ramona31;14747 wrote: Cica 20 zile livrarea. Dar la celelalte carduri paxum nu a durat atat livrarea. Intr-o sapt jumate il aveam. Cred ca c-am 3 4 sapt a durat tot pricesul de cand am.dat comanda pana il aveam in mana.
20 business days banuiesc....sa ne spui si noua daca l-ai primit te rog....
20 business days banuiesc....sa ne spui si noua daca l-ai primit te rog....
-
Katy_Katty
bataie de joc... sa stai 2 luni dupa un card..
ramona31;14747 wrote: Cica 20 zile livrarea. Dar la celelalte carduri paxum nu a durat atat livrarea. Intr-o sapt jumate il aveam. Cred ca c-am 3 4 sapt a durat tot pricesul de cand am.dat comanda pana il aveam in mana. Mi-se pare ceva gen Star Trek.. pana iti verifica contul 2 luni,apoi pana iti printeaza cardul 1 luna si pana iti expediaza cardul 1 luna..Cum naiba altii reusesc in maxim o saptamana si astia o lalaie la greu...O fac intentionat mai mult ca sigur..au de castigat de pe urma celor care fac tot felul de transferuri..
-
Katy_Katty
asta ar trebui sa ne puna pe ganduri si sa ne dam seama cam cat de profesioniști sunt si cat de promti...trebuie gasita o alta alternativă cat mai repede pana nu ne fac si jegurile astea o surpriza
Katy_Katty;14752 wrote: asta ar trebui sa ne puna pe ganduri si sa ne dam seama cam cat de profesioniști sunt si cat de promti...trebuie gasita o alta alternativă cat mai repede pana nu ne fac si jegurile astea o surpriza
”Jegurile astea” exista dinainte sa te apuci tu de videochat. Va plangeti ca nu v-a activat contul, va plangeti ca nu aveti cardurile, va plangeti ca dureaza mult wire-ul... si altele.
Intrati pe topicurile cu cosmopayment ... cei care au carduri si nu pot accesa banii din CONTUL LORRR. Am card de la cosmopayment dar sa ma f.. in serviciul lor ca am fost inspirat cand am sters modalitatea lor de plata din CB. Eu cu paxum nu am nicio plangere, am card de la monese si ma doare in c.. de cardul care inca se printeaza(paxum). Din partea mea poate sa nu-l mai trimita .
Daca nu exista paxumul si era doar cosmopayment o beleam in stil exotic.
”Jegurile astea” exista dinainte sa te apuci tu de videochat. Va plangeti ca nu v-a activat contul, va plangeti ca nu aveti cardurile, va plangeti ca dureaza mult wire-ul... si altele.
Intrati pe topicurile cu cosmopayment ... cei care au carduri si nu pot accesa banii din CONTUL LORRR. Am card de la cosmopayment dar sa ma f.. in serviciul lor ca am fost inspirat cand am sters modalitatea lor de plata din CB. Eu cu paxum nu am nicio plangere, am card de la monese si ma doare in c.. de cardul care inca se printeaza(paxum). Din partea mea poate sa nu-l mai trimita .
Daca nu exista paxumul si era doar cosmopayment o beleam in stil exotic.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM