experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ILoveSummer

Alexabubu;14633 wrote: Eu nu inteleg un lucru.. Cum naiba toti se misca repede ..doar cei d la paxum au viteza melcului. Daca tot au stiut sa ia cu viteza luminii cei 45 d dolari din cont..sa faca bine sa inceapa sa se miste cu aceesai viteza a luminii si sa ne trimita cardurile alea odata..ca nu cred ca au aur p ele de dureaza 10 ani sa le printeze..si alti 10 sa le trimita.

A explicat erika mai jos de ce.
No avatar
Rimela

ILoveSummer;14619 wrote: Evident!😂
Așa ca pentru cei care încă mai cred că Octav este un baiat foarte bun pentru ca ne-a verificat conturile, dupa 3 saptamani, a facut-o pentru ca daca nu erau conturile verificate, nu se faceau transferuri = Paxum nu facea bani. Sper ca este logic pentru toata lumea acum !

A fost logic de la bun inceput !
Dar.....incercati totusi sa vedeti si partea buna a situatiei.Ni s-au pus la dispozitie modalitati de retragere cu comisioane mai mici sau mai mari, dupa caz.....dar ce mai conteaza? Nu ne-au lasat cu ochii-n soare! S-au dat solutii pana reusesc ei sa trimita cardurile alea aurite :)Pana la urma care banca nu ia comisión?
Si eu am fost alterata rau pt ca nu imi convine sa fac EFT-uri la fiecare doua saptamani.Motivul: nu declar veniturile ca multi altii de aici :)La primul Eft am injurat de toti sfintii,am asteptat 2 sapt de mi s-au lungit urechile , lol, dar al doilea a fost rapid, in 4 zile lucratoare am avut banii in banca mea locala.
Deci zic eu...inainte sa ii face cu ou si otet…..sa privim si partea buna a lucrurilor
Este doar parerea mea personala, un aruncati cu pietre !!!! :D
Zi buna tuturor
No avatar
jony111

priviti partea buna a lucrurilor dolarul creste de la o luna la alta la urma urmei ni se mareste si profitul pana vine cardul
No avatar
Penguin

Buna!a primit cineva cardul,sau macar e in shipping?ca eu am mai mult de 10 zile lucratoare si nimic!tot in printing e...
No avatar
Rimela

Penguin;14685 wrote: Buna!a primit cineva cardul,sau macar e in shipping?ca eu am mai mult de 10 zile lucratoare si nimic!tot in printing e...

Cred ca la majoritatea e inca in printing. Calm ca o sa vina pana la urma, de altfel se si specifica ca procesul poate sa dureze de la 10 zile in sus. Nu scrie nicaieri ca exact in 10 zile se va printa si trimite……...
ILoveSummer

Rimela;14697 wrote: Cred ca la majoritatea e inca in printing. Calm ca o sa vina pana la urma, de altfel se si specifica ca procesul poate sa dureze de la 10 zile in sus. Nu scrie nicaieri ca exact in 10 zile se va printa si trimite……...

Unde scrie ca dureaza de la 10 zile in sus?
Este specificat că dureaza PANA LA 10 zile lucratoare. Uite:
"Printing (Printing 2018-05-10 20:57:53)
This process can take up to 10 business days"
No avatar
Rimela

ILoveSummer;14699 wrote: Unde scrie ca dureaza de la 10 zile in sus?
Este specificat că dureaza PANA LA 10 zile lucratoare. Uite:
"Printing (Printing 2018-05-10 20:57:53)
This process can take up to 10 business days"

upssss sorry :) ai dreptate
Dar tinand cont ca la ei primele '' operatiuni'' au durat mai mult decat au zis...…..eu am asa un feeling ca o sa fie tare fain cardu ala si o sa umblam toti cu el lipit pe frunte (glumesc :) )
No avatar
Katy_Katty

buna! am aplicat si eu pt. monese! imi poate spune cnv ce limite de tranzactii/ extrageri de la atm au? Multumesc!
ILoveSummer

Rimela;14701 wrote: upssss sorry :) ai dreptate
Dar tinand cont ca la ei primele '' operatiuni'' au durat mai mult decat au zis...…..eu am asa un feeling ca o sa fie tare fain cardu ala si o sa umblam toti cu el lipit pe frunte (glumesc :) )

😂😂😂😂hahhahahha

Eu am postat ieri un comentariu pus de el (Octav)acum O LUNA în care scria ca SE CHINUIE sa trimita cardurile CAT MAI REPEDE, pentru ca lumea are nevoie de el. Nu serios? A facut-o? a mai raspuns aici??? Nu e ciudat? 😂
S-a CHINUIT sa traga cat mai mult de timp, ca toata lumea sa faca cât mai multe transferuri, să facă ei cât mai mulți $.
Daca ii trimit acum un mail si il intreb de un trasfer, cum se face bla bla... imi raspunde in 2 minute, daca îl intreb cand ne trimite cardul IGNORE. 😂
Daca se intampla asta cu o banca de la noi, ING, BRD, oricare...avea cineva atâta răbdare sa astepte un card? Evident ca nu, așa ca Paxum profită cât mai mult de timpul asta, asta e adevărul. Pentru ei toata problema cu închiderea FCP a fost un mare câștig, de ce sa nu profite, nu?
arabu1988

niengrangph1;14706 wrote: http://dactridaday.com/

Ce dracu cu linku asta ?? Avets grija nu il dischdet 😳
We only have what we Give
Scrie răspuns