experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just me

Scz daca postez prea multe..insa nu mai suport eu nu am scos nici un ban de cand s-a intamplat aceasta situatie cu first..Si sunt un car de nervi..Am si eu ca tot omul facturi etc..
ILoveSummer

Ok, deci asta este un mesaj postat de Octav pe forum aici, cand cineva a întrebat de ce cardurile sunt temporare. Postat pe 30.04...azi suntem în 24.05, aproape o lună, DA?
Trageți concluziile singuri/singure. Asta pentru cine mai crede ca Paxum sunt FOARTE SERIOȘI. Deci el spunea acum o luna, ca peste o luna/doua noile carduri cu logo o sa fie trimise, dar pana atunci, toata lumea o sa primeasca cardurile temporare, DA? A primit cineva? In caz că cineva crede că nu este postului Octav, poate verifica foarte usor!

30.04.2018, 05:01 #6

Buna,
Cardul actual nu este branduit cu Paxum pe el ca sa ne grabim sa trimitem la cati mai multi oameni card care au nevoie de el. De aceea il numim temporar. In 1-2 luni o sa trimitem card cu logo paxum pe el fara nici un cost bine inteles. Mersi
No avatar
erika9

O lalaie pt ca le convine sa platim comisioane peste comisioane pt withdraw...au luat acum de la noi cat luau in cativa ani, pt ca pt withdraw pe card paxum platesti 25 centi...
ILoveSummer

erika9;14618 wrote: O lalaie pt ca le convine sa platim comisioane peste comisioane pt withdraw...au luat acum de la noi cat luau in cativa ani, pt ca pt withdraw pe card paxum platesti 25 centi...

Evident!😂
Așa ca pentru cei care încă mai cred că Octav este un baiat foarte bun pentru ca ne-a verificat conturile, dupa 3 saptamani, a facut-o pentru ca daca nu erau conturile verificate, nu se faceau transferuri = Paxum nu facea bani. Sper ca este logic pentru toata lumea acum !
No avatar
just me

ILoveSummer;14619 wrote: Evident!😂
Așa ca pentru cei care încă mai cred că Octav este un baiat foarte bun pentru ca ne-a verificat conturile, dupa 3 saptamani, a facut-o pentru ca daca nu erau conturile verificate, nu se faceau transferuri = Paxum nu facea bani. Sper ca este logic pentru toata lumea acum ! pffff exact cum am zis toti o apa si un pamant..
No avatar
just me

Despre monese cine stie cateva detalii rog sa ofere..Oare cat se ia per conversie ..adica se convertesc din usd in euro si din euro in ron..cam cat e toata treaba asta?
No avatar
Keke

Cardul monese se activeaza gratuit?
No avatar
Keke

Arilena;14624 wrote: Se activează gratuit cu un cod care vine odata cu cardul.platesti o taxă de 4 euro si ceva pt card lunar si ai 6 tranzacții gratuite lunar.

Multumesc.Da acea suma de 4.95€ care se retrage lunar din cont.
No avatar
Selenariri

Alina1992;14591 wrote: Buna. Cum iti faci card monese? Este greu? Ai atasat monese la paxum?

Da am atasat monese la paxum , descarci aplicatia pe telefon si acolo ai detali cum sa te integistrezi si sa comanzi cardul ,ajunge cam in 3 zile , il activezi in atasezi la paxum, transferi banii din paxum pe cardul monese si iti intra instant
Alexabubu

Eu nu inteleg un lucru.. Cum naiba toti se misca repede ..doar cei d la paxum au viteza melcului. Daca tot au stiut sa ia cu viteza luminii cei 45 d dolari din cont..sa faca bine sa inceapa sa se miste cu aceesai viteza a luminii si sa ne trimita cardurile alea odata..ca nu cred ca au aur p ele de dureaza 10 ani sa le printeze..si alti 10 sa le trimita.
Scrie răspuns