Alina1992;14591 wrote: Buna. Cum iti faci card monese? Este greu? Ai atasat monese la paxum?
Buna
cum nu stiu - greu nu are cum e ca orice site de plata online ca cosmo fcp paxum si altele - da poti sa il adaug ca extercal card pe paxum si sa primest banii pe iel
experienta mea cu paxum recente
Buna! Am incercat si eu sa imi fac cont monese dupa fe am facut poza la buletin si am introdus tot ce au cerut ei imi apare un numar sa sun pt finalizarea contului am sunat dar raspunde un robot si spune de program..wtf? Pe skype nu merge zica ca nu am bani pt apel ..lol M-am saturat de toate aceste idiotenii....toti o apa si un pamant....
just me;14594 wrote: Buna! Am incercat si eu sa imi fac cont monese dupa fe am facut poza la buletin si am introdus tot ce au cerut ei imi apare un numar sa sun pt finalizarea contului am sunat dar raspunde un robot si spune de program..wtf? Pe skype nu merge zica ca nu am bani pt apel ..lol M-am saturat de toate aceste idiotenii....toti o apa si un pamant....
Monese e UK-based, inseamna ca nu si-au inceput programul inca, suna pe la 12, eu i-am sunat ieri la ora 13. Sunt foarte rapizi si prietenosi la telefon, intreg procesul ar trebui sa dureze maxim 10 min. Singurul dezavantaj e limita mica de retragere pe zi, dar o vor creste si pe aia la un moment dat. Oricum e esential sa nu-ti tii niciodata toti banii intr-un singur loc, chit ca e Paxum, banca sau alt procesor de plati... de asta zic ca e mai bine sa diversificam. Just my two cents
Eu zic ca o sa-ti placa, dupa ce finalizezi procesul
e foarte faina si intuitiva interfata aplicatiei pentru smartphone.
Monese e UK-based, inseamna ca nu si-au inceput programul inca, suna pe la 12, eu i-am sunat ieri la ora 13. Sunt foarte rapizi si prietenosi la telefon, intreg procesul ar trebui sa dureze maxim 10 min. Singurul dezavantaj e limita mica de retragere pe zi, dar o vor creste si pe aia la un moment dat. Oricum e esential sa nu-ti tii niciodata toti banii intr-un singur loc, chit ca e Paxum, banca sau alt procesor de plati... de asta zic ca e mai bine sa diversificam. Just my two cents
Nadia;14596 wrote: Monese e UK-based, inseamna ca nu si-au inceput programul inca, suna pe la 12, eu i-am sunat ieri la ora 13. Sunt foarte rapizi si prietenosi la telefon, intreg procesul ar trebui sa dureze maxim 10 min. Singurul dezavantaj e limita mica de retragere pe zi, dar o vor creste si pe aia la un moment dat. Oricum e esential sa nu-ti tii niciodata toti banii intr-un singur loc, chit ca e Paxum, banca sau alt procesor de plati... de asta zic ca e mai bine sa diversificam. Just my two cents
e foarte faina si intuitiva interfata aplicatiei pentru smartphone. Am reusit am vb cu un operator amabil si am aplicat pt card va ajunge pe 6 iunie sunt sigura ca inaintea celui de la paxum ..nu mai stiu ce sa fac rabdarea mea e la limita.. sper sa fie ok cu ei..
- ILoveSummer
just me;14610 wrote: Acelasi printing in paxum.. scria acum 11 zile ca procesul de printing dureaza 10 zile dar de unde azi se fac 11 si tot in printing este...Se misca atat de incet..nu am mai vazut asa ceva...
După atâta timp de asteptat, tu chiar mai crezi ce spun ei? Eu nu cred că se printeaza nimic, este imposibil sa dureze atât se mult. De ce crezi că se evită toate intrebarile legate de cand ajung cardurile? Asta spuneau si in aprilie, pe blogul lor, ca se printeaza cardurile pentru clientii vechi, nu a primit nimeni cardul pana acum.
http://paxumblog.com/2018/04/13/paxum-new-cards-on-the-way/
După atâta timp de asteptat, tu chiar mai crezi ce spun ei? Eu nu cred că se printeaza nimic, este imposibil sa dureze atât se mult. De ce crezi că se evită toate intrebarile legate de cand ajung cardurile? Asta spuneau si in aprilie, pe blogul lor, ca se printeaza cardurile pentru clientii vechi, nu a primit nimeni cardul pana acum.
http://paxumblog.com/2018/04/13/paxum-new-cards-on-the-way/
ILoveSummer;14612 wrote: După atâta timp de asteptat, tu chiar mai crezi ce spun ei? Eu nu cred că se printeaza nimic, este imposibil sa dureze atât se mult. De ce crezi că se evită toate intrebarile legate de cand ajung cardurile? Asta spuneau si in aprilie, pe blogul lor, ca se printeaza cardurile pentru clientii vechi, nu a primit nimeni cardul pana acum.
http://paxumblog.com/2018/04/13/paxum-new-cards-on-the-way/ Adica mai pe intelesul nostru isi bat joc de noi....Eu am tot sperat..ca poate,poate dar e deja nesimtire..cine pana mea poate sa stea fara bani cate cinci luni dupa ei?.. Offf ce situatie jalnica...
http://paxumblog.com/2018/04/13/paxum-new-cards-on-the-way/ Adica mai pe intelesul nostru isi bat joc de noi....Eu am tot sperat..ca poate,poate dar e deja nesimtire..cine pana mea poate sa stea fara bani cate cinci luni dupa ei?.. Offf ce situatie jalnica...
Cum naiba alti pot sa rezolve cu cardurile foarte repede ex :cosmopayment,monese etc...Si ei sunt depășiți de situatie total ...sa lase naiba pe altii care sunt competenti...Adevarati vinovati sunt nesimtiti aia de la first choice care ne-au abandonat ca pe o masea stricata..fara nici o alternativa in schimb..