cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

ILoveSummer;14479 wrote: Când vine un flux atat de mare, de la care primești câte 50$/persoana maintenance, pentru un card care se printeaza de 1 luna, te chinui să te misti mai repede, nu crezi?

Nu, sunt FERM convins ca noi am avut noroc cu Octav, sunt fete care cred ca asteapta verificarea contului si acum. Uite cum apar modalitati de plata ca ciupercile dupa ploaie dar cu plangeri multe... au contul verificat dar pot retrage doar 200$, nu pot transfera suma din second balance etc etc.

Sa multumim ca exista Octav si ce mai pui ca e si roman. Eu aveam contul verificat de vreo 2 ani si nu-l foloseam.

P.S. Ca FCP nu o sa existe altu mai bun, era perfect dar s-a dus.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Selenariri

Buna fetelor ,postez si in acest subiect in ideea de a ajuta ,eu mi-am comandat card de la Monese pe care l-am primit in 3 zile ,l-am atasat la contul paxum si am primit banutii din paxum pe card instant. Tot odata tin sa vad anunt ca mi-am comandad acest card doar cu buletinul fara nevoie de facturi sau alte chestii de genul? Am si scos banutzii de la bancomat
No avatar
Keke

Selenariri;14487 wrote: Buna fetelor ,postez si in acest subiect in ideea de a ajuta ,eu mi-am comandat card de la Monese pe care l-am primit in 3 zile ,l-am atasat la contul paxum si am primit banutii din paxum pe card instant. Tot odata tin sa vad anunt ca mi-am comandad acest card doar cu buletinul fara nevoie de facturi sau alte chestii de genul? Am si scos banutzii de la bancomat

Multumim pt info Selena😊Am inteles ca Ai IBAN la contul monese.Ai accès la el sau ti-a fost transmis?
ILoveSummer

just me;14474 wrote: La mine azi se fac 10 zile de printing...si m-a intreb dupa acest printing oare ce va mai urma? Shipping 10 bussines days ...lol ..Răbdarea mea e intinsa la maxim..sunt sigura ca si altii sunt asa..
Uite ce răspuns am primit acum. I-am întrebat cât mai dureaza Printing.

We're doing all that we can to have the card request processed in the shortest time possible.

You can track the state of your card by checking the overview section of your account.

We appreciate your patience.

Best regards.
No avatar
Selenariri

Keke;14488 wrote: Multumim pt info Selena😊Am inteles ca Ai IBAN la contul monese.Ai accès la el sau ti-a fost transmis?

Da am acces ,este atasat in aplicatie
Baietzelu

Selenariri;14487 wrote: Buna fetelor ,postez si in acest subiect in ideea de a ajuta ,eu mi-am comandat card de la Monese pe care l-am primit in 3 zile ,l-am atasat la contul paxum si am primit banutii din paxum pe card instant. Tot odata tin sa vad anunt ca mi-am comandad acest card doar cu buletinul fara nevoie de facturi sau alte chestii de genul? Am si scos banutzii de la bancomat
La ce curs ai scos sau spune-ne cati lei ai scos si cat ti-a luat din cont, vreau sa fac si eu o retragere. Mersi
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
just me

Nadia;14475 wrote: La mine 18 zile de printing. Din seara de 5 mai. pfff astia vor sa ne inebuneasca cu paxumul lor...
No avatar
Nadia

just me;14498 wrote: pfff astia vor sa ne inebuneasca cu paxumul lor...

Pe 26 aprilie am cerut cardul, chiar cand s-a dat drumul la carduri. A aparut submitted de pe 26 pana pe 5 seara, pe la ora 20, cand a fost schimbat statusul in printing. Si de atunci tot asa e :)))
No avatar
just me

Nadia;14500 wrote: Pe 26 aprilie am cerut cardul, chiar cand s-a dat drumul la carduri. A aparut submitted de pe 26 pana pe 5 seara, pe la ora 20, cand a fost schimbat statusul in printing. Si de atunci tot asa e :))) Hmmm da....numai aia de la first choice sunt vinovati de toata situatia asta jalnica..ei trebuia sa ofere o solutie ...
No avatar
Nadia

just me;14501 wrote: Hmmm da....numai aia de la first choice sunt vinovati de toata situatia asta jalnica..ei trebuia sa ofere o solutie ...

Chiar asa e, cred ca am imbatranit 5 ani in ultimele 6 saptamani de cand s-a inchis FCP. I loved that service, abia astept sa se stabilizeze situatia si sa revenim cu totii la normal. Sa vina toate cardurile, sa stiu ca daca azi e trimis paymentu’, tot azi imi ajunge si-n cont, etc, etc, etc... faceam wire transfers din contul de FCP in contul de BCR si imi intra in cateva ore, in aceeasi zi. Acuma stau dupa un wire de-mi sar capacele.
Scrie răspuns