just me;14501 wrote: Hmmm da....numai aia de la first choice sunt vinovati de toata situatia asta jalnica..ei trebuia sa ofere o solutie ...
P.S.: Pe cat au fost de faini cei de la FCP, pe atat de tare au dat cu mucii-n fasole cu e-mailul ala cu effective immediately. Nu se face. Inteleg, frate, ca te forteaza astia sa-ti inchizi sediul, da’ da-ne macar 5 zile sa ne revenim... si colac peste pupaza, au mai trimis mailul si chiar inainte de finalul perioadei. Whatever, a trecut.
cosmo payment
Baietzelu;14478 wrote: Ti se pare mult banuiesc . Doar CB daca il pui are zeci de mii BUNE ... LJ are la fel zeci de mii bune ... pe toate fusurile orare + miile de romance care au romania blocata. Parca mi se pare putin sute de mii acum .
La ING ti-l printeaza pe loc:))) Nu a zis nimeni sa mi-l dea in 5 zile lucratoare,dar nici sa le ia o luna sa printeze si eventual o luna sa il trimita,in conditiile in care mi-a luat banii din cont fara sa il primesc. Parerea mea... Asa cum Octav iti verifica contul in nici 2 ore daca ii ceri ajutorul,asa ar fi putut sa faca si ei. Dar ce le pasa lor ca avem rate,chirii,facturi etc... Poate tu ai fost mai norocos
La ING ti-l printeaza pe loc:))) Nu a zis nimeni sa mi-l dea in 5 zile lucratoare,dar nici sa le ia o luna sa printeze si eventual o luna sa il trimita,in conditiile in care mi-a luat banii din cont fara sa il primesc. Parerea mea... Asa cum Octav iti verifica contul in nici 2 ore daca ii ceri ajutorul,asa ar fi putut sa faca si ei. Dar ce le pasa lor ca avem rate,chirii,facturi etc... Poate tu ai fost mai norocos
Selenariri;14487 wrote: Buna fetelor ,postez si in acest subiect in ideea de a ajuta ,eu mi-am comandat card de la Monese pe care l-am primit in 3 zile ,l-am atasat la contul paxum si am primit banutii din paxum pe card instant. Tot odata tin sa vad anunt ca mi-am comandad acest card doar cu buletinul fara nevoie de facturi sau alte chestii de genul? Am si scos banutzii de la bancomat
Buna din nou!cand ai deschis cont era inscrisa o data estimativa la care trebuia Sa ajunga cardul?si a venit mai repede(3zile)?
Buna din nou!cand ai deschis cont era inscrisa o data estimativa la care trebuia Sa ajunga cardul?si a venit mai repede(3zile)?
-
Selenariri
Keke;14531 wrote: Buna din nou!cand ai deschis cont era inscrisa o data estimativa la care trebuia Sa ajunga cardul?si a venit mai repede(3zile)?
Era 1 data estimativa era vb de 6 zile parca dar a ajuns in 3 zile
Era 1 data estimativa era vb de 6 zile parca dar a ajuns in 3 zile
-
Selenariri
Alexabubu;14554 wrote: Stie careva..daca banii dp paxum pe cardul monese intra instant..sau s aici tb sa astept vreo 2 3 zile..
Buna,da intra instant
Buna,da intra instant