experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

Julia21;14280 wrote: Buna!
Stiu ca ai primit cardul epayservice dintr-un post de-al tau anterior.
Acum cateva zile am primit si eu email de la epayservice cum ca urmeaza sa-mi fie trimis cardul mastercard EUR.
Eu cand am inregistrat contul, am selectat USD, niciodata EUR. Vad ca exista doua wallet-uri in cont. Unul in usd, unul in eur.
Cardul tau cum este? USD, EUR ori nu are importanta? Nu am avut niciodata optiunea de a selecta moneda cardului.
Lamureste-ma si pe mine te rog.

Buna. Nu are importanta in ce moneda este.
Eu personal nu l-am folosit inca caci mi-a fost teama,nevazand sa-l foloseasca cineva pe aici.
Daca nu aveam incotro il foloseam, dar avand in vedere ca int.re timp au aparut si alte modalitati de plata... il tin acolo in caz ca Doamne fereste se mai intampla ceva😁
arabu1988

Baietzelu;14294 wrote: Pe zi nu am trimis atat insa pe perioada am trimis si 6000$ deodata. Mersi de raspuns , astept si alte raspunsuri. A trimis cineva pe perioada 5000-6000$ spre cont bancar din paxum?

daca vrei parera mea e prea multi odata :( mai bn trimite putin pana vine cardu ....
We only have what we Give
Baietzelu

arabu1988;14305 wrote: daca vrei parera mea e prea multi odata :( mai bn trimite putin pana vine cardu ....

Astept pana vine cardu acum .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Nord

Baietzelu;14249 wrote: Ce sume transferati ? Sa fim si noi mai uniti sa stim daca ne facem griji de anaf.

Crede-ma cei de la ANAF stiu tot, stiau si inainte cand se folosea FPC iar acum cu transferurile bancare chiar stiu tot! O sa traga pe cineva la raspundere? Nustiu, pana acum nu au facut-o si s-ar putea sa nu o faca vreodata dar la fel de bine exista posibilitatea sa ia la puricat pe toata lumea!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
danadany

ce fel de cont paxum am nevoie,eu am cont personal am retras bani din cam4 alaltaieri si nici azi nu au intrat in paxum ,a-ti patit asa?
No avatar
Selenariri

Buna tuturor,vroiam sa va zic ca am comandat cardul Monese care a venit in 3 zile ,l-am atasat la contul paxum si am primit banutzi instant pe cardul Monese ,mi se pare cea mai simpla metida de a primi banutzii
arabu1988

Selenariri;14483 wrote: Buna tuturor,vroiam sa va zic ca am comandat cardul Monese care a venit in 3 zile ,l-am atasat la contul paxum si am primit banutzi instant pe cardul Monese ,mi se pare cea mai simpla metida de a primi banutzii

buna
in ce menode ai primit banii ? de unde ai scos banii ? ce comission are monese ?
No avatar
Keke

Selenariri;14483 wrote: Buna tuturor,vroiam sa va zic ca am comandat cardul Monese care a venit in 3 zile ,l-am atasat la contul paxum si am primit banutzi instant pe cardul Monese ,mi se pare cea mai simpla metida de a primi banutzii

Ce banca elibereaza aceste carduri?e din Uk?multumesc
arabu1988

Keke;14485 wrote: Ce banca elibereaza aceste carduri?e din Uk?multumesc

da e din UK
No avatar
Selenariri

Cardul Monese este in euro ,am scos de la brd,tin sa precizez ca am 6 extrageri gratis cu acest card monese
Scrie răspuns