experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cryssaaaaaa

multumesc mult de tot...am reusit intr-un final...o zi faina Mr Arab>:Darabu1988;14243 wrote: la approval code dai disable
No avatar
erika9

Cryssaaaaaa;14233 wrote: multumesc. incerc sa fac acum insa nu imi apare nicio rubrica de currency. vreau sa fac transfer to external card

Nu iti trebuie conversie. Eu am dat direct pe butonul “maximum amount “ ca sa nu mai stau eu sa calculez si au bagat ei suma in USD. Banca ta va face conversia. Eu i-am trimis vineri pe la 1 si mi-au intrat azi la 4:30 dimineata pe card la BT.
Baietzelu

Ce sume transferati ? Sa fim si noi mai uniti sa stim daca ne facem griji de anaf.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Cryssaaaaaa

Multumesc🤗
La de curs ti-a calculat BT?

erika9;14248 wrote: Nu iti trebuie conversie. Eu am dat direct pe butonul “maximum amount “ ca sa nu mai stau eu sa calculez si au bagat ei suma in USD. Banca ta va face conversia. Eu i-am trimis vineri pe la 1 si mi-au intrat azi la 4:30 dimineata pe card la BT.
No avatar
Julia21

Buna!
Stiu ca ai primit cardul epayservice dintr-un post de-al tau anterior.
Acum cateva zile am primit si email de la epayservice cum ca urmeaza sa-mi fie trimis cardul mastercard EUR.
Eu cand am inregistrat contul, am selectat USD, niciodata EUR. Vad ca exista doua wallet-uri in cont. Unul in usd, unul in eur.
Cardul tau cum este? USD, EUR ori nu are importanta. Nu am avut niciodata optiunea de a selecta moneda cardului.
Lamureste-ma si pe mine te rog.
No avatar
Julia21

July;14185 wrote: Da pe external card la ING

Buna!
Stiu ca ai primit cardul epayservice dintr-un post de-al tau anterior.
Acum cateva zile am primit si eu email de la epayservice cum ca urmeaza sa-mi fie trimis cardul mastercard EUR.
Eu cand am inregistrat contul, am selectat USD, niciodata EUR. Vad ca exista doua wallet-uri in cont. Unul in usd, unul in eur.
Cardul tau cum este? USD, EUR ori nu are importanta? Nu am avut niciodata optiunea de a selecta moneda cardului.
Lamureste-ma si pe mine te rog.
No avatar
erika9

Cryssaaaaaa;14260 wrote: Multumesc🤗
La de curs ti-a calculat BT?
Am primit la cursul de vineri 3.9267 lei de la BT. Pe site la bnr era 3.9308

Baietzelu;14249 wrote: Ce sume transferati ? Sa fim si noi mai uniti sa stim daca ne facem griji de anaf.

Eu am transferat si maximul admis de 2500$ pe zi, dar si sume mai mici...cum ne-o fi norocul 😅
Baietzelu

erika9;14288 wrote: Am primit la cursul de vineri 3.9267 lei de la BT. Pe site la bnr era 3.9308

Eu am transferat si maximul admis de 2500$ pe zi, dar si sume mai mici...cum ne-o fi norocul 😅
Pe zi nu am trimis atat insa pe perioada am trimis si 6000$ deodata. Mersi de raspuns , astept si alte raspunsuri. A trimis cineva pe perioada 5000-6000$ spre cont bancar din paxum?
No avatar
alina88

De pe paxum pe cosmopayment card este posibil sa transferi

arabu1988;14238 wrote: transfer to external card comisionul este 6$+3% din suma transferate si banii intra in maxim 2 zile in general

transfer bancar prin EFT este 6$ dar dureaza cam 1 week in general

Se poate transfera de pe paxum pe card cosmopayment care este mastercard prin metoda transfer to external card?multumesc anticipat pt rasp.
Baietzelu

alina88;14300 wrote: Se poate transfera de pe paxum pe card cosmopayment care este mastercard prin metoda transfer to external card?multumesc anticipat pt rasp.
A zis arabu ca nu merge 100%
Scrie răspuns