Si eu. treaba buna
experienta mea cu paxum recente
-
doarunanonim
erika9;14155 wrote: Fix acum i-am primit si eu 

Si eu. treaba buna
Si eu. treaba buna
-
doarunanonim
erika9;14157 wrote: dar nu ii vad in contul de paxum...abia acum am putut verifica... doar am primit mail ca mi-a platit cb-ul si ca in 24h trebuie sa ii am in paxum. tu ii vezi si in paxum?
nici la mine nu au intrat. mai asteptam
nici la mine nu au intrat. mai asteptam
-
Cryssaaaaaa
Buna,
Imi spune si mie cineva care este procedura pas cu pas pentru a transfera banii din contul pax in contul de Romania?
Imi spune si mie cineva care este procedura pas cu pas pentru a transfera banii din contul pax in contul de Romania?
-
Cryssaaaaaa
Multumesc frumos!
Keke;14164 wrote: http://paxumblog.com/wp-content/uploads/2016/05/paxum-personal-withdrawal.pdf
Keke;14164 wrote: http://paxumblog.com/wp-content/uploads/2016/05/paxum-personal-withdrawal.pdf
-
Cryssaaaaaa
Cand ai transferat banii?
Si eu vreau sa ii transfer tot la BT si vreau sa stiu cat am de asteptat
Alexabubu;14174 wrote: Mai este cineva care nu a primit banii dp paxum p external card.. ? Eu am la BT cont..se misca cam lent astia
Si eu vreau sa ii transfer tot la BT si vreau sa stiu cat am de asteptat
Alexabubu;14174 wrote: Mai este cineva care nu a primit banii dp paxum p external card.. ? Eu am la BT cont..se misca cam lent astia
-
doarunanonim
doarunanonim;14162 wrote: nici la mine nu au intrat. mai asteptam
E absolut minunat sa astepti 2-3 zile sa primesti banii de la site. Sa mai astepti 24 de h ca sa intri pe contul de paxum si alte cateva zile ca sa intre in contul bancar. Ar trebui sa plateasca un mos craciun care sa vina sa ne aduca banii. Sa ii traga din comisionul mancat de site si sa coboare pe horn si sa imi lase banii in ciorapi.
E absolut minunat sa astepti 2-3 zile sa primesti banii de la site. Sa mai astepti 24 de h ca sa intri pe contul de paxum si alte cateva zile ca sa intre in contul bancar. Ar trebui sa plateasca un mos craciun care sa vina sa ne aduca banii. Sa ii traga din comisionul mancat de site si sa coboare pe horn si sa imi lase banii in ciorapi.