just me;14077 wrote: Salut tuturor! Este cineva care a scos bani de pe cardul cosmo? Eu am primit cardul acum o saptamana dar sincer mi-a fost oarecum "teama" sa il adaug ca metoda de plata...Pt ca nu am avut incredere..
foloseste-l fara grija. merge cum trebuie
cosmo payment
Cristina22;12951 wrote: Da. Au intrat pe 1 seara. Deci cateva ore
Buna
Sunt noua aici nu stiu daca postez la categoria care trebuie
Am cont cosmo, am si cardul, am in el banii care tocmai mi-au intrat de la MFC . Dar cand i-am dat activate plastic ziceau ceva de genu ca nu e posibila aceasta operatiune si sa contactez support.
Banii sunt in cont. Pot merge la ATM sa ii scot? sau o sa mi se blocheze cardu pt ca nu e activat inca?
Rasp cat mai repede plsss sunt disperata
Daca raman banii in cosmo si sunt teapa/!
Pot sa dau un email la mfc sa faca RECHARGE BACK. sa mi ia banii de la ei din cont si eu sa aleg o alta metodata de plata
stiti careva?

Buna
Am cont cosmo, am si cardul, am in el banii care tocmai mi-au intrat de la MFC . Dar cand i-am dat activate plastic ziceau ceva de genu ca nu e posibila aceasta operatiune si sa contactez support.
Banii sunt in cont. Pot merge la ATM sa ii scot? sau o sa mi se blocheze cardu pt ca nu e activat inca?
Pot sa dau un email la mfc sa faca RECHARGE BACK. sa mi ia banii de la ei din cont si eu sa aleg o alta metodata de plata
stiti careva?
LUNETIC;14097 wrote: Eu i am dat PLASTIC ACTIVATE cand mi a ajuns cardul,aveam banii in cont dar ghiciti ce!
MI-au zis ca nu e posibila aceasta operatie si sa contactez supporul
Ce sa fac?
Categoric asteapta pana se rezolva inainte de a incerca sa il folosesti la ATM.Contacteaza-i,poate fi o simpla eroare tehnica.iti vor raspunde dar mai spre seara din pricina diferentei de fus orar.
MI-au zis ca nu e posibila aceasta operatie si sa contactez supporul
Ce sa fac?
Categoric asteapta pana se rezolva inainte de a incerca sa il folosesti la ATM.Contacteaza-i,poate fi o simpla eroare tehnica.iti vor raspunde dar mai spre seara din pricina diferentei de fus orar.
LUNETIC;14094 wrote: Buna
stiti careva?

1) te linistesti, ca banii nu ti i a nimeni din cont..din mom c cardul e la tine.
2) ins ca nu ai contul APROBAT inca. Pt asta, te duci si mai incarci ce doc iti cer ei..dai mail la support sa urgenteze treaba, ca ai bani in cont si treb sa i scoti. Dai acolo la "upgrade acct" si la "key documents" sau cv d genul. Cand o sa fie totul ok..activezi cardul (iti ia 12$ din cont)..si mergi frumusel la bancomat sa ti scoti suma.
3) nu e teapa, ca eu deja am prim 4 plati pe el.
Bafta!
stiti careva?
1) te linistesti, ca banii nu ti i a nimeni din cont..din mom c cardul e la tine.
2) ins ca nu ai contul APROBAT inca. Pt asta, te duci si mai incarci ce doc iti cer ei..dai mail la support sa urgenteze treaba, ca ai bani in cont si treb sa i scoti. Dai acolo la "upgrade acct" si la "key documents" sau cv d genul. Cand o sa fie totul ok..activezi cardul (iti ia 12$ din cont)..si mergi frumusel la bancomat sa ti scoti suma.
3) nu e teapa, ca eu deja am prim 4 plati pe el.
Bafta!
Daca ai contul OK, si toate docum aprobate, n are cum sa nu mearga. Dar sa NU mergi la bancomat fara sa ai activat cardul. Nici n ai avea cum, din mom c nu ai PIN ul cardului (pe care ti l atribuie ei automat). Si eu am stat cu bani in cont pana mi a ajuns plasticul si n a fost nici o pb.
Alexabubu;14167 wrote: Deci numai inteleg nimic..cand intru p contu d cosmo..tot imi cere documente pt proof adress. Am pus o chitanta d la primarie. Facturi p numele meu nu am. Oare nu e buna chitanta..sa pun poza cu buletinul?help fetelor
Un bank statement ai putea.Acolo ai adresa actuala?
Un bank statement ai putea.Acolo ai adresa actuala?