cosmo payment
Deci pana acum cu cei de la cosmo , am facut contul pe 27.04 , am primit cardul cam dupa 10 zile, a durat cam 2 sapt sa imi verifice kyc documents (aparent pana nu verifica cica nu poti folosi cardul),la kyc documents buletin + extras cont de la banca + online model, am primit acum bani pe el . Mai trebuie sa fac ultimul pas .. adica sa ma duc la banca
).
- ILoveSummer
Sa va tineti cutiile postale incuiate. Mie mi s-a intamplat de foarte multe ori sa cred ca nu primesc facturile, dar de fapt copii din bloc se jucau pe la cutiile postale
)
-
Budincacupaine
La mine in 2 zile au activat contul, intr-o joi l-am comandat si sapt urmatoare miercuri a ajuns. Incercati sa decshideti tichete si sa vb cu ei prin intermediul tichetelor. Mie mi-au raspuns la adresa asta help.prepaid@cardportal.com si sincer sunt destul de prompti. Cam la 2 ore dupa ce dau mail primesc si raspuns.
bigben;14082 wrote: buna ziua
aveti idee de ce nu pot transfera bani pe card imi da erooarea
Balance transfer failed. GPS status - Frequency Exceeded : 123. IC error status - Rejected : 7.
Esti Sigur ca se poate transfera pe card?nu e doar tranzactii intre Cosmo useri?adica dintr-un cont Cosmo pe Un altul?
aveti idee de ce nu pot transfera bani pe card imi da erooarea
Balance transfer failed. GPS status - Frequency Exceeded : 123. IC error status - Rejected : 7.
Esti Sigur ca se poate transfera pe card?nu e doar tranzactii intre Cosmo useri?adica dintr-un cont Cosmo pe Un altul?