cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Carla12

Pai asa ma gandeam si eu. E incredibil. Si eu am bani pe el de ceva timp. Dar au un support de toata jena sincer.
No avatar
Hmmph

Deci pana acum cu cei de la cosmo , am facut contul pe 27.04 , am primit cardul cam dupa 10 zile, a durat cam 2 sapt sa imi verifice kyc documents (aparent pana nu verifica cica nu poti folosi cardul),la kyc documents buletin + extras cont de la banca + online model, am primit acum bani pe el . Mai trebuie sa fac ultimul pas .. adica sa ma duc la banca :)).
ILoveSummer

Sa va tineti cutiile postale incuiate. Mie mi s-a intamplat de foarte multe ori sa cred ca nu primesc facturile, dar de fapt copii din bloc se jucau pe la cutiile postale :))
No avatar
Geobanks

Va salut! De pe chaturbate a primit cineva banii cu cosmo?
No avatar
Budincacupaine

La mine in 2 zile au activat contul, intr-o joi l-am comandat si sapt urmatoare miercuri a ajuns. Incercati sa decshideti tichete si sa vb cu ei prin intermediul tichetelor. Mie mi-au raspuns la adresa asta help.prepaid@cardportal.com si sincer sunt destul de prompti. Cam la 2 ore dupa ce dau mail primesc si raspuns.
No avatar
just me

Salut tuturor! Este cineva care a scos bani de pe cardul cosmo? Eu am primit cardul acum o saptamana dar sincer mi-a fost oarecum "teama" sa il adaug ca metoda de plata...Pt ca nu am avut incredere..
No avatar
Geobanks

Va salut, a ridicat cineva banii prin cosmo de pe chaturbate?
No avatar
bigben

buna ziua
aveti idee de ce nu pot transfera bani pe card imi da erooarea
Balance transfer failed. GPS status - Frequency Exceeded : 123. IC error status - Rejected : 7.
No avatar
Keke

bigben;14082 wrote: buna ziua
aveti idee de ce nu pot transfera bani pe card imi da erooarea
Balance transfer failed. GPS status - Frequency Exceeded : 123. IC error status - Rejected : 7.

Esti Sigur ca se poate transfera pe card?nu e doar tranzactii intre Cosmo useri?adica dintr-un cont Cosmo pe Un altul?
No avatar
juliaxxx

buna ... si mie imi da aceasi eroare Balance transfer failed. GPS status - Frequency Exceeded : 123. IC error status - Rejected : 7.

cum ati rezolvat ? multumesc
:)
Scrie răspuns