experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

BLuBy;13990 wrote: Cand dau trasnsfer la banii de pe paxum pe cardul ING trebuie sa scad eu suma de 6$ + 3% din suma transferata sau pot sa dau transfer la toti banii din contul de paxum si isi opresc ei singuri comisionul ?

apasa pe maximum amount si iel ea comissionul singur
We only have what we Give
No avatar
Rimela

Lica;14001 wrote: Aștept de 10zile prin EFT...am cont la BRD...nici azi nu am primit mail că ar fi complet....nu știu ce să fac.
Nu iti ramane decat sa astepti. La mine s-a initiat transferul prin Eft in 3.05......mesajul cu complete l-am primit in 14.05.........si de atunci tot astept......... Oricum dupa ce primesti "complete" ti se spune ca mai ai de asteptat intre 3 si 5 zile lucratoare. Pur si simplu mi se pare strigator la cer ce se intampla.........
No avatar
BLuBy

Approval Code de unde il iau ? Multumesc :D
No avatar
ramona31

buna! pentru cei care foloseau la retragere pos-ul din banca ce comision plateati?
No avatar
Cryssaaaaaa

Buna
Am urmatoarea situatie: mi-au verificat contul de paxum, mi-au dat email de confirmare insa la address document imi apare inca PENDING si din cauza asta nu pot sa aplic pentru card.
Mai este cineva in situatia mea?

Multumesc
No avatar
Andrada06

Buna , aveti idee daca exista limita de transfer din contul paxum in contul nostru din banca? Ma refer catre card extern..nu eft sau wire...Am inteles ca ar fi o limita de 2500 dar nu stiu daca pe zi, sau pe luna. Multumesc
ILoveSummer

Cryssaaaaaa;14076 wrote: Buna
Am urmatoarea situatie: mi-au verificat contul de paxum, mi-au dat email de confirmare insa la address document imi apare inca PENDING si din cauza asta nu pot sa aplic pentru card.
Mai este cineva in situatia mea?

Multumesc

Buna!
Trebuie să aștepți verificarea adresei, după care poți aplica pentru card.
No avatar
Cryssaaaaaa

Pai am asteptat 1000 de ani sa-mi verifice contul! Mi-au dat email ca este contul verificat!
Am status verified-active dar address apare inca in pending( la sectiunea document)
Deja au trecut aproape 30 de zile de cand am deschis contul!
No avatar
Cryssaaaaaa

Imi spune si mie cineva va rog pas cu pas care este procedura pentru a transfera banii din contul paxum intr-un cont VISA de la Banca Transilvania?
Care sunt comisioanele?
Multumesc
arabu1988

Cryssaaaaaa;14113 wrote: Imi spune si mie cineva va rog pas cu pas care este procedura pentru a transfera banii din contul paxum intr-un cont VISA de la Banca Transilvania?
Care sunt comisioanele?
Multumesc

prin EFT sau External card ?
We only have what we Give
Scrie răspuns