curus de azi la raiffesen am primit plata azi
experienta mea cu paxum recente
arabu1988;13953 wrote: curus de azi la raiffesen am primit plata azi
Eu nu stiu cum nu iti ia tie nici un comision. Am transferat si eu azi 1000$ prin Epayments to external card si mi-a luat din cont 1029$. Deci comision 29$. Oare e ceva ce nu fac eu bine ca nu mai inteleg nimic. Practic si Paxum si Epayments au cominsion pentru Transfer to external card destul de mare.
Eu nu stiu cum nu iti ia tie nici un comision. Am transferat si eu azi 1000$ prin Epayments to external card si mi-a luat din cont 1029$. Deci comision 29$. Oare e ceva ce nu fac eu bine ca nu mai inteleg nimic. Practic si Paxum si Epayments au cominsion pentru Transfer to external card destul de mare.
I do a thing called What I want.B-)
corina;13954 wrote: Eu nu stiu cum nu iti ia tie nici un comision. Am transferat si eu azi 1000$ prin Epayments to external card si mi-a luat din cont 1029$. Deci comision 29$. Oare e ceva ce nu fac eu bine ca nu mai inteleg nimic. Practic si Paxum si Epayments au cominsion pentru Transfer to external card destul de mare.
pizzaaaaaaaaaaaa eu am platit 35.5$ comission dar asta ramne la paxum nu apare in payment poza asta e de la raiffesen bank online
)) Wake up si dmai o pizza daca ai scos 1000$ =))
pizzaaaaaaaaaaaa eu am platit 35.5$ comission dar asta ramne la paxum nu apare in payment poza asta e de la raiffesen bank online
We only have what we Give
arabu1988;13955 wrote: pizzaaaaaaaaaaaa eu am platit 35.5$ comission dar asta ramne la paxum nu apare in payment poza asta e de la raiffesen bank online
Atunci nu te mai da mare cu poze dinastea ca induci lumea in eroare! Nu iti dau nici o pizza....o punga cu alune. Ok?:))))
Atunci nu te mai da mare cu poze dinastea ca induci lumea in eroare! Nu iti dau nici o pizza....o punga cu alune. Ok?:))))
arabu1988;13955 wrote: pizzaaaaaaaaaaaa eu am platit 35.5$ comission dar asta ramne la paxum nu apare in payment poza asta e de la raiffesen bank online
tii dau eu un erigeny drink poate gandest mai bn ce eroare
1- aici vb de paxum ( experienta mea cu paxum recente ) si subiect facut de mine care stie toate lume ca eu vb de paxum
2- poza e in limba romana si nu poti sa spui ca e aplicatie paxum
3- nu imi place alune
4- Wake up
))
tii dau eu un erigeny drink poate gandest mai bn ce eroare
1- aici vb de paxum ( experienta mea cu paxum recente ) si subiect facut de mine care stie toate lume ca eu vb de paxum
3- nu imi place alune
4- Wake up
arabu1988;13957 wrote: tii dau eu un erigeny drink poate gandest mai bn ce eroare
3- nu imi place alune
4- Wake up
))
Nu beau energy drink pt ca are zahar si e toxic. Bea mai bine un fresh de portocale sau apa.
1. Nu este vorba doar despre Paxum, se discuta si despre Epayments si Cosmo.
2. Te-a mai intrebat cineva in alt post despre comision si la fel, ai uitat sa mentionezi ca: DA , ti-a luat comision.
3.Atunci o punga cu seminte.
4. Sunt treaza de la 6.
:)
3- nu imi place alune
4- Wake up
Nu beau energy drink pt ca are zahar si e toxic. Bea mai bine un fresh de portocale sau apa.
2. Te-a mai intrebat cineva in alt post despre comision si la fel, ai uitat sa mentionezi ca: DA , ti-a luat comision.
4. Sunt treaza de la 6.
corina;13961 wrote: Nu beau energy drink pt ca e are zahar si e toxic. Bea mai bine un fresh de portocale sau apa.
4. Sunt treaza de la 6.
nu am observat poate ca respond pentru oricine
4. Sunt treaza de la 6.
nu am observat poate ca respond pentru oricine
Buna seara, deoarece cb nu prea doreste sa trimita plata prin wire transfer in cont de business, m am gandit sa imi fac cont de business pe paxum, si de acolo sa trimit prin eft direct in contul meu de business din romania( am cont firma ing) . A mai incercat careva sa faca prin cont business paxum? Mentionez ca am si cont paxum pers fizica, dar nu pot face eft de pe pers fizica in cont pers juridica.
Andrada06;13971 wrote: Buna seara, deoarece cb nu prea doreste sa trimita plata prin wire transfer in cont de business, m am gandit sa imi fac cont de business pe paxum, si de acolo sa trimit prin eft direct in contul meu de business din romania( am cont firma ing) . A mai incercat careva sa faca prin cont business paxum? Mentionez ca am si cont paxum pers fizica, dar nu pot face eft de pe pers fizica in cont pers juridica.
buna seara
poti sa cer banii inapoi din chaturbate dar pierz comissionul de 50$ si rman la chaturbate pana adaug alta metoda de plata
alta info despre pers juridica sincer nu am
buna seara
poti sa cer banii inapoi din chaturbate dar pierz comissionul de 50$ si rman la chaturbate pana adaug alta metoda de plata
arabu1988;13974 wrote: buna seara
Da, urmeaza sa le cer banii inapoi,oricum nu raspund la mailuri de 3 zile... ma interesa si daca a incercat careva sa completeze la business paxum, ce a trecut la business Tax... la business registration cred ca trb trecut cui ul firmei..dar la tax..habar n am .
Da, urmeaza sa le cer banii inapoi,oricum nu raspund la mailuri de 3 zile... ma interesa si daca a incercat careva sa completeze la business paxum, ce a trecut la business Tax... la business registration cred ca trb trecut cui ul firmei..dar la tax..habar n am .