cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
anny

eu n am scos ca inca n am platile facute...:(
No avatar
July

Buna!Stiu ca acest topic nu este pentru ePayService,dar nu gases nici unul deschis,si nici nu stiu cum sa o fac.
In urma cu o saptama am primit cardul dupa ePayService.Imi este umpic teama sa il aplic pe mfc,dupa tot ce se intampla in ultimul timp,imi merge numai pe dos. Eu inca nu am primit cardul de la cosmopayment (precizez il astept de o luna,iar adresa am introdus-o corect,caci am veriifcat) si momentan am paxum ca metoda de plata ,care pe mfc functioneaza iar pe chaturbate nu am reusit sa imi primesc banii pana in ziua de azi...in fine,sa nu o mai lungesc.A folosit careva ePayService ca metoda de plata? Stiu ca pe chaturbate nu este ca metoda de plata dar ma bate gandul sa il folosesc pe mfc daca tot am primit cardul.
No avatar
juliaxxx

Da , păcat că încă nu este avaible daily pay !
:)
No avatar
Keke

Buna tuturor!
Asemenea lui July,as dori sa stiu si eu daca este fiabil cardul EpayServices..oricare ar fi site-ul pe care lucrati..mfc sau cb..a scos cineva banuti dupa el?
No avatar
July

Keke;13876 wrote: Buna tuturor!
Asemenea lui July,as dori sa stiu si eu daca este fiabil cardul EpayServices..oricare ar fi site-ul pe care lucrati..mfc sau cb..a scos cineva banuti dupa el?

Din nefericire pe cb nu apare ca metoda de plata :|
No avatar
Keke

July;13878 wrote: Din nefericire pe cb nu apare ca metoda de plata :|

Atunci cineva care foloseste aceasta metoda pe mfc..A incercat cineva??
No avatar
just me

M-a intreb dupa acest printing in contul paxum oare ce va mai apărea...oare va aparea ship between 10 bussines days ....lol
ILoveSummer

just me;13907 wrote: M-a intreb dupa acest printing in contul paxum oare ce va mai apărea...oare va aparea ship between 10 bussines days ....lol

Ești răutăcioasă!!😂😂
No avatar
just me

[QUOTE=ILoveSummer;13908]Ești răutăcioasă!!😂😂[/QUOTE Daaa foarte 😂😂
ILoveSummer

just me;13909 wrote: [QUOTE=ILoveSummer;13908]Ești răutăcioasă!!😂😂[/QUOTE Daaa foarte 😂😂

După Printing o sa apara :
➡Packing : 10 business days
➡Will be shipped out in 10 business days
➡You will have it in 100 business days. We are sorry, please, be patient!
Scrie răspuns