cosmo payment
Buna!Stiu ca acest topic nu este pentru ePayService,dar nu gases nici unul deschis,si nici nu stiu cum sa o fac.
In urma cu o saptama am primit cardul dupa ePayService.Imi este umpic teama sa il aplic pe mfc,dupa tot ce se intampla in ultimul timp,imi merge numai pe dos. Eu inca nu am primit cardul de la cosmopayment (precizez il astept de o luna,iar adresa am introdus-o corect,caci am veriifcat) si momentan am paxum ca metoda de plata ,care pe mfc functioneaza iar pe chaturbate nu am reusit sa imi primesc banii pana in ziua de azi...in fine,sa nu o mai lungesc.A folosit careva ePayService ca metoda de plata? Stiu ca pe chaturbate nu este ca metoda de plata dar ma bate gandul sa il folosesc pe mfc daca tot am primit cardul.
In urma cu o saptama am primit cardul dupa ePayService.Imi este umpic teama sa il aplic pe mfc,dupa tot ce se intampla in ultimul timp,imi merge numai pe dos. Eu inca nu am primit cardul de la cosmopayment (precizez il astept de o luna,iar adresa am introdus-o corect,caci am veriifcat) si momentan am paxum ca metoda de plata ,care pe mfc functioneaza iar pe chaturbate nu am reusit sa imi primesc banii pana in ziua de azi...in fine,sa nu o mai lungesc.A folosit careva ePayService ca metoda de plata? Stiu ca pe chaturbate nu este ca metoda de plata dar ma bate gandul sa il folosesc pe mfc daca tot am primit cardul.
- ILoveSummer
just me;13907 wrote: M-a intreb dupa acest printing in contul paxum oare ce va mai apărea...oare va aparea ship between 10 bussines days ....lol
Ești răutăcioasă!!

Ești răutăcioasă!!
- ILoveSummer
just me;13909 wrote: [QUOTE=ILoveSummer;13908]Ești răutăcioasă!!
[/QUOTE Daaa foarte 

După Printing o sa apara :
➡Packing : 10 business days
➡Will be shipped out in 10 business days
➡You will have it in 100 business days. We are sorry, please, be patient!
După Printing o sa apara :
➡Packing : 10 business days
➡Will be shipped out in 10 business days
➡You will have it in 100 business days. We are sorry, please, be patient!