PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
morg123

ILoveSummer;13847 wrote: Ba da! Enorm...
Totul este foarte lent la Paxum.
Cosmopayment le tipărește in ziua in care îți faci cont.

Dar sunt varza momentan, ai vazut cum arata si cardurile sunt facute la exact futui ma sa
No avatar
AliStefi

Stie cineva cum se adauga un card de Ro in contul de Paxum?gen asa: withdraw funds-withdraw funds to external credit card-manage card-add card ...si bag datele lui ? Multumesc
No avatar
morg123

AliStefi;13849 wrote: Stie cineva cum se adauga un card de Ro in contul de Paxum?gen asa: withdraw funds-withdraw funds to external credit card-manage card-add card ...si bag datele lui ? Multumesc

da, exact asa :)
No avatar
AliStefi

multumesc pentru raspuns
No avatar
Anat

Buna tuturor,puteti sa imi spuneti va rog daca pot baga contul iban de la bt in contul paxum pentru a putea scoate banii prin banca ?banii sunt deja in cont,ce trebuie sa fac mai departe dupa ce bag iban ul?sau trebuie card?va multumesc mult pentru raspunsuri
No avatar
Ducesa

Anat;13855 wrote: Buna tuturor,puteti sa imi spuneti va rog daca pot baga contul iban de la bt in contul paxum pentru a putea scoate banii prin banca ?banii sunt deja in cont,ce trebuie sa fac mai departe dupa ce bag iban ul?sau trebuie card?va multumesc mult pentru raspunsuri

Trebuie sa pui si SWIFT si adresa bancii si cam atat. Ii poti scoate si de la ghiseu din contul tau.
No avatar
Anat

Multumesc mult pentru raspuns Ducesa stiti va rog,dureaza mult pana intra prin cont?am doar cont nu card,nu as vrea sa astept 2 saptamani daca tot in acest timp poate ajunge cardul paxum.
No avatar
Ducesa

Anat;13865 wrote: Multumesc mult pentru raspuns Ducesa stiti va rog,dureaza mult pana intra prin cont?am doar cont nu card,nu as vrea sa astept 2 saptamani daca tot in acest timp poate ajunge cardul paxum.

Prin EFT mi-au intrat in 8 zile
No avatar
Anat

Multumesc mult
No avatar
xsetube

Alexabubu;13818 wrote: Hi.. Stie cineva cum sa fac rost de lista cu approval codes.. De pe paxum..pentru external card? Le am trimis email dar nu raspund .. Daca nu am lista aceea nu pot transfera banii dp paxum pe cardul extern.. Plz help

Nu iti trebuie nici un cod ....eu am transferat pe transilvania si au venit in 2 zile.
Scrie răspuns