ILoveSummer;13847 wrote: Ba da! Enorm...
Totul este foarte lent la Paxum.
Cosmopayment le tipărește in ziua in care îți faci cont.
Dar sunt varza momentan, ai vazut cum arata si cardurile sunt facute la exact futui ma sa
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Buna tuturor,puteti sa imi spuneti va rog daca pot baga contul iban de la bt in contul paxum pentru a putea scoate banii prin banca ?banii sunt deja in cont,ce trebuie sa fac mai departe dupa ce bag iban ul?sau trebuie card?va multumesc mult pentru raspunsuri
Anat;13855 wrote: Buna tuturor,puteti sa imi spuneti va rog daca pot baga contul iban de la bt in contul paxum pentru a putea scoate banii prin banca ?banii sunt deja in cont,ce trebuie sa fac mai departe dupa ce bag iban ul?sau trebuie card?va multumesc mult pentru raspunsuri
Trebuie sa pui si SWIFT si adresa bancii si cam atat. Ii poti scoate si de la ghiseu din contul tau.
Trebuie sa pui si SWIFT si adresa bancii si cam atat. Ii poti scoate si de la ghiseu din contul tau.
Alexabubu;13818 wrote: Hi.. Stie cineva cum sa fac rost de lista cu approval codes.. De pe paxum..pentru external card? Le am trimis email dar nu raspund .. Daca nu am lista aceea nu pot transfera banii dp paxum pe cardul extern.. Plz help
Nu iti trebuie nici un cod ....eu am transferat pe transilvania si au venit in 2 zile.
Nu iti trebuie nici un cod ....eu am transferat pe transilvania si au venit in 2 zile.