Paxum - A retras cineva prin EFT ?
Buna.La ambele banci,ING si Raiffeisen am card atasat.Atunci cand am deschis contul am intrebat cum pot scoate banii daca nu am card si mi-a spus ca de la ghiseu,cu comision.Comisionul este atunci 5$ EFT+cat ia banca ta comision la retragere,la raiffeisen parca era 1% din suma,nu stiu la BT.Ieri am primit status completed la EFT,astazi am scos banii de la Ing,la raiffeisen vad ca nu au intrat inca.
Eu am facut 2 EFT, pe 1 si 2 mai. Ieri am primit mail de la paxum “transaction completed” pt prima transa de bani, iar azi pt a doua. Fix la o zi diferenta, exact cum am facut si transferurile. Si zice ca mai dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare pana o sa am banii in cont.
Mi se pare putin aiurea ca paxumul zice 5-7 business days, fara sa specifice de celelalte 3-5 business days pana intra in cont. prietena mea a primit banii prin EFT ieri, dupa 2 sapt de asteptare.
Mi se pare putin aiurea ca paxumul zice 5-7 business days, fara sa specifice de celelalte 3-5 business days pana intra in cont. prietena mea a primit banii prin EFT ieri, dupa 2 sapt de asteptare.
erika9;13591 wrote: Eu am facut 2 EFT, pe 1 si 2 mai. Ieri am primit mail de la paxum “transaction completed” pt prima transa de bani, iar azi pt a doua. Fix la o zi diferenta, exact cum am facut si transferurile. Si zice ca mai dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare pana o sa am banii in cont.
Ți au ajuns până la urmă?
Eu am cont la BRD,aștept de o săptămână încă nu am primit mail cu "complet"
Ți au ajuns până la urmă?
Eu am cont la BRD,aștept de o săptămână încă nu am primit mail cu "complet"