Paxum - A retras cineva prin EFT ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Becca

Buna.La ambele banci,ING si Raiffeisen am card atasat.Atunci cand am deschis contul am intrebat cum pot scoate banii daca nu am card si mi-a spus ca de la ghiseu,cu comision.Comisionul este atunci 5$ EFT+cat ia banca ta comision la retragere,la raiffeisen parca era 1% din suma,nu stiu la BT.Ieri am primit status completed la EFT,astazi am scos banii de la Ing,la raiffeisen vad ca nu au intrat inca.
No avatar
erika9

Eu am facut 2 EFT, pe 1 si 2 mai. Ieri am primit mail de la paxum “transaction completed” pt prima transa de bani, iar azi pt a doua. Fix la o zi diferenta, exact cum am facut si transferurile. Si zice ca mai dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare pana o sa am banii in cont.

Mi se pare putin aiurea ca paxumul zice 5-7 business days, fara sa specifice de celelalte 3-5 business days pana intra in cont. prietena mea a primit banii prin EFT ieri, dupa 2 sapt de asteptare.
No avatar
Lica

erika9;13591 wrote: Eu am facut 2 EFT, pe 1 si 2 mai. Ieri am primit mail de la paxum “transaction completed” pt prima transa de bani, iar azi pt a doua. Fix la o zi diferenta, exact cum am facut si transferurile. Si zice ca mai dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare pana o sa am banii in cont.

Mi se pare putin aiurea ca paxumul zice 5-7 business days, fara sa specifice de celelalte 3-5 business days pana intra in cont. prietena mea a primit banii prin EFT ieri, dupa 2 sapt de asteptare.

Ți au ajuns până la urmă?
Eu am cont la BRD,aștept de o săptămână încă nu am primit mail cu "complet"
No avatar
erika9

Lica;13828 wrote: Ți au ajuns până la urmă?
Eu am cont la BRD,aștept de o săptămână încă nu am primit mail cu "complet"

Da. Dupa fix o sapt am primit mailul cu “complete”, iar dupa 2 zile am avut banii in cont
Alexabubu

Stie cineva cat dureaza sa intre banii dp paxum pe cardul BT..prin metoda external card..sper ca nu dureaza ca la EFT vreo sapt..
No avatar
erika9

Alexabubu;13832 wrote: Stie cineva cat dureaza sa intre banii dp paxum pe cardul BT..prin metoda external card..sper ca nu dureaza ca la EFT vreo sapt..
Maxim 2 zile
Alexabubu

Ok mersi..
No avatar
Roxanne

Ducesa, ai primit intre timp banii prin EFT la BT? Daca da, cat a durat? Eu am cont tot la BT si vreau sa stiu ce ma asteapta....Multumesc
No avatar
Ducesa

A durat o saptamana cu tot cu weekend plus inca o zi pana au fost in cont
No avatar
Roxanne

Ducesa;13861 wrote: A durat o saptamana cu tot cu weekend plus inca o zi pana au fost in cont

Si odata intrati banii, se pot retrage de pe card sau doar de la BT de la ghiseu? Multumesc inca o data.
Scrie răspuns