Plata Chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
arabu1988

erika9;13767 wrote: Cu 13 bani mai putin decat era pe bnr...un curs bunicel zic eu. Cand scoteam de pe cardul de la FCP luam mai putin.

adika 3,75 ??
We only have what we Give
No avatar
babydoll

erika9;13765 wrote: Pe 1 mai am transferat din paxum banii de la MFC care au intrat in cont pe data de 9. Iar de la cb am transferat pe 2 mai si au intrat azi. Amandoua facute prin EFT catre Banca transilvania.
Tu ai facut cumva daily payout de pe cb in data de 30? Sau din paxum prin eft?

Din paxum-> EFT. Tot pe 2 am primit banii pe paxum. Azi era a 7 a zi lucratoare cand ar fi trebuit sa intre. Dar nimic :( simt ca lucrez in zadar
No avatar
erika9

arabu1988;13768 wrote: adika 3,75 ??
Cam asa. Pt ca pe 2 nici $ nu crescuse asa.
babydoll;13769 wrote: Din paxum-> EFT. Tot pe 2 am primit banii pe paxum. Azi era a 7 a zi lucratoare cand ar fi trebuit sa intre. Dar nimic :( simt ca lucrez in zadar

Data viitoare alege card daca esti dispusa sa platesti in plus. Dar ii ai in max 2 zile.
No avatar
babydoll

erika9;13765 wrote: Pe 1 mai am transferat din paxum banii de la MFC care au intrat in cont pe data de 9. Iar de la cb am transferat pe 2 mai si au intrat azi. Amandoua facute prin EFT catre Banca transilvania.
Tu ai facut cumva daily payout de pe cb in data de 30? Sau din paxum prin eft?

Nu inteleg de ce mie nu mi au intrat de pe cb daca tie ti au intrat azi :(
arabu1988

babydoll;13771 wrote: Nu inteleg de ce mie nu mi au intrat de pe cb daca tie ti au intrat azi :(

Buna
ce fel de transfer ai ? sper ca nu wire prin chaturbate
No avatar
babydoll

arabu1988;13772 wrote: Buna
ce fel de transfer ai ? sper ca nu wire prin chaturbate

Ba da wire prin cb
No avatar
erika9

babydoll;13773 wrote: Ba da wire prin cb
Wire prin cb sau eft prin paxum? Mai jos ai zis altceva 😉
Oricum prietenei mele i-au intrat prin wire direct de la cb ieri. Are la BT cont.
No avatar
July

Cei dupa chaturbate sunt niste jegosi.Eu am cerut daily payout pe 30 aprilie pe paxum ,si dupa vreo 8 zile am primit email de la chaturbate cum ca paxum le-a returnat banii deoarce emal-ul nu este bun,sau nu am contul verificat :))) ceea ce nu este adevarat,deoarece primisem plata prin paxum de la ei o data.I-am trimis email lui octav si mi-a raspuns ca este totul ok cu contul meu. Am trimis email celor de la chaturbate si le-am cerut sa fie atenti cum scriu email-ul.Astazi am primit iara email de la chaturbate ca plata a fost returnata de cei de la paxum din nou.Cum dracu,daca eu am primit dupa mfc pe data de 1 pe paxum si am primit char si de la ei ,de la chaturbate.Nici macar nu au bunul simt sa raspunda la email.Niste nesimtit.Altii cum pot si ei nu?X(
arabu1988

July;13776 wrote: Cei dupa chaturbate sunt niste jegosi.Eu am cerut daily payout pe 30 aprilie pe paxum ,si dupa vreo 8 zile am primit email de la chaturbate cum ca paxum le-a returnat banii deoarce emal-ul nu este bun,sau nu am contul verificat :))) ceea ce nu este adevarat,deoarece primisem plata prin paxum de la ei o data.I-am trimis email lui octav si mi-a raspuns ca este totul ok cu contul meu. Am trimis email celor de la chaturbate si le-am cerut sa fie atenti cum scriu email-ul.Astazi am primit iara email de la chaturbate ca plata a fost returnata de cei de la paxum din nou.Cum dracu,daca eu am primit dupa mfc pe data de 1 pe paxum si am primit char si de la ei ,de la chaturbate.Nici macar nu au bunul simt sa raspunda la email.Niste nesimtit.Altii cum pot si ei nu?X(

si eu am patit exact la fel =)) am adaugat emailu din nou si am trimis imediat mail daca e bun a spus ca da e ok si o sa primest banii dupa 2 ore si il am primit chiar dupa 2 ore pe contu paxum
No avatar
July

arabu1988;13777 wrote: si eu am patit exact la fel =)) am adaugat emailu din nou si am trimis imediat mail daca e bun a spus ca da e ok si o sa primest banii dupa 2 ore si il am primit chiar dupa 2 ore pe contu paxum

Ai avut noroc :D Eu dupa primul email primit de la cb,am adaugat din nou email-ul paxum,si degeaba :))) Nu stiu ce naibi au si ce fac ei acolo.Pe chaturbate parca nu este metoda de plata ePayService nu?Doar ePayments...
Scrie răspuns