arabu1988;13590 wrote: daca te refer la paxum merge dar la cosmo nu mai merge daily payout
Aveam paxumul bagat ca metoda de plata si pe 30 apr seara nu am avut cum sa fac daily payout. Optiunea era dezactivata si pt paxum...
Plata Chaturbate
erika9;13594 wrote: Aveam paxumul bagat ca metoda de plata si pe 30 apr seara nu am avut cum sa fac daily payout. Optiunea era dezactivata si pt paxum...
eu am facut pe 5 pe 6 erau in cont de paxum pe 8 erau in banca
nu stiu dar toti cei care au facut transfer in ziua de 30 au avut probleme
dar daca am inteles bine ai primit banii si nu ai niciun problema, NU ?
eu am facut pe 5 pe 6 erau in cont de paxum pe 8 erau in banca
We only have what we Give
arabu1988;13595 wrote: eu am facut pe 5 pe 6 erau in cont de paxum pe 8 erau in banca
I-am primit pe 2 mai in contul de paxum si de atunci astept sa intre, pt ca am folosit EFT, nestiind ca dureaza chiar si 2 sapt...
I-am primit pe 2 mai in contul de paxum si de atunci astept sa intre, pt ca am folosit EFT, nestiind ca dureaza chiar si 2 sapt...
erika9;13599 wrote: I-am primit pe 2 mai in contul de paxum si de atunci astept sa intre, pt ca am folosit EFT, nestiind ca dureaza chiar si 2 sapt...
dar poti sa il retrag pe contu tau paxum daca vrei si ca sa stii daca sa poata sau nu dute la
Withdraw Funds > Withdraw Funds History > si acolo apare tranzactii vezi status daca e Validated nu sa poate daca e pending sa poate
si daca vrei sa retrag dai mail lui octav@paxum.com si spui situatie si vrei sa retrag banii si dupa aia fac transfer to external card
succes
dar poti sa il retrag pe contu tau paxum daca vrei si ca sa stii daca sa poata sau nu dute la
Withdraw Funds > Withdraw Funds History > si acolo apare tranzactii vezi status daca e Validated nu sa poate daca e pending sa poate
si daca vrei sa retrag dai mail lui octav@paxum.com si spui situatie si vrei sa retrag banii si dupa aia fac transfer to external card
succes
arabu1988;13600 wrote: dar poti sa il retrag pe contu tau paxum daca vrei si ca sa stii daca sa poata sau nu dute la
succes
Stiu deja asta, gasisem informatia tot pe forum, dar prea tarziu. Aparea deja validated. Acum astept, oricum paxum a trimis banii. Ms oricum!
succes
Stiu deja asta, gasisem informatia tot pe forum, dar prea tarziu. Aparea deja validated. Acum astept, oricum paxum a trimis banii. Ms oricum!
babydoll;13756 wrote: revino cu un raspuns cand si daca i ai primit. sunt in aceeasi situatie cu transferul de pe 30
Pe 1 mai am transferat din paxum banii de la MFC care au intrat in cont pe data de 9. Iar de la cb am transferat pe 2 mai si au intrat azi. Amandoua facute prin EFT catre Banca transilvania.
Tu ai facut cumva daily payout de pe cb in data de 30? Sau din paxum prin eft?
Pe 1 mai am transferat din paxum banii de la MFC care au intrat in cont pe data de 9. Iar de la cb am transferat pe 2 mai si au intrat azi. Amandoua facute prin EFT catre Banca transilvania.
erika9;13765 wrote: Pe 1 mai am transferat din paxum banii de la MFC care au intrat in cont pe data de 9. Iar de la cb am transferat pe 2 mai si au intrat azi. Amandoua facute prin EFT catre Banca transilvania.
buna erika
ce curs ai avut daca vrei sa ne spui te rog ??
buna erika
ce curs ai avut daca vrei sa ne spui te rog ??