Plata Ifriends??
-
Budincacupaine
Exact inainte sa se intample treaba cu FCH nu am intrat ft mult la munca iar la final de perioada nu am avut min de plata deci banii mei nu au plecat spre FCH sa intre la plata. De atunci mi-am pus platile on hold. Astept sa imi vina cardul cosmo si apoi dau drumul la plati. Daca intra si banutii facuti in acea perioada va anunt. Stiu ca situatia este diferita de a voastra ca banii vostri au ajuns la FCH si de acolo s-au pierdut dar cu mai mult nu va pot ajuta. Sper sa rezolvati si sa aveti banii deja in mana pana revin eu.
-
Budincacupaine
Oricum, desi este cel mai vechi site mereu mi s-au parut dubioase putinele metode de plata. Cand s-a inchis FCH le-am dat mail sa ii intreb ce alta varianta am mai buna pt mine decat wire si au zis ca nu stiu, inca se gandesc. Sincer, ma surprind ca nu au paxum. Pnm
Nici eu nu inteleg de ce nu au paxum. Unul din site urile mele preferate si au fost printre ultimii care au venit cu o solutie, si nici macar aia o solutie ok ca n-am primit banii de pe 30 nici azi. Faza e ca nici nu ai unde sa te plangi, support ul are aceeasi putere pe care o avem si noi. Daca am avea un mai de contact de la altcineva, poate ar fi alta treaba. Daca se intampla sa intre, o sa postez mesaj aici.
Yvonne;12506 wrote: Buna tuturor. In primul rand va multumesc pentru toate info postate pe acest forum. M-au ajutat mult, mai ales in perioada asta tulbure cu FCP-ul. Vad ca nu prea se scrie de Ifriends..poate lumea nu prea lucreaza pe el sau nu e nimeni nemultumit de ei=)). As avea si eu 2 intrebari: v-ati primit plata prin Cosmo de pe IFR? (ar fi vreo 3 plus cea blocata in FCP de pe 7 aprilie). Si a 2-a..cei care si-ai primit deja cardul de Cosmo..spuneti, va rog, din CE ORAS SUNTETI? ca eu am impresia ca sunt lasata ultima de pe Planeta:)). Citesc..''azi am primit''..''si eu am primit'..''am activat''...''am scos bani''..si eu, sufletul. Contul este facut si aprobat de pe 18 aprilie..cu o zi inainte chiar sa-l introduca IFR ul ca metoda de plata. Ma bucuram eu ca am fost inspirata. Aha..degeaba, se pare. Macar asa..as sti ca doar Buc l-a primit..si as sta mai linistita/:). Multumesc!
Buna!eu m am intregistrat pe data de 27.04 si azi 10.05 am primit carduk cosmo, astept plata de la ifriends sa pot activa cardul de 12.97 bucuresti da
Buna!eu m am intregistrat pe data de 27.04 si azi 10.05 am primit carduk cosmo, astept plata de la ifriends sa pot activa cardul de 12.97 bucuresti da
-
Budincacupaine
Yvonne;13691 wrote: Au intrat banii de pe 30 apr pe Cosmo.
Si cei care iti lipseau ai reusit sa ii recuperezi?
Si cei care iti lipseau ai reusit sa ii recuperezi?