experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ramona31

Noutati de la paxum despre card?
arabu1988

ramona31;13545 wrote: Noutati de la paxum despre card?

nimic in curnd parca tu esti prima care am zies ca trebuie sa primeste cardu , NU ?
We only have what we Give
No avatar
ramona31

arabu1988;13546 wrote: nimic in curnd parca tu esti prima care am zies ca trebuie sa primeste cardu , NU ?

Da! Dar tot la printat este....si e a 12 zi! Cred ca ar trebui sa le oferim care un dolar sa-si cumpere cafele, poate nu mai dorm pe ei!
arabu1988

ramona31;13548 wrote: Da! Dar tot la printat este....si e a 12 zi! Cred ca ar trebui sa le oferim care un dolar sa-si cumpere cafele, poate nu mai dorm pe ei!

eu ofer primu :)) nu stiu ce sa zic eu pana vine fac transfer to external card ca e si mai bun curs la schimb si nu am avut nico problema
No avatar
ramona31

Octav nu e pe aici? Poate are el mai multe informatii sau poate le transmite el celor de la paxum sa se grabeasca si ei putin. Nu am platit 50 dolari in martie sa astept atat pentru o inlocuire. Si asta in fiecare an platesc 50 dolari ori 4 ani......cred ca merit si eu bagata putin in seama!
No avatar
ramona31

arabu1988;13549 wrote: eu ofer primu :)) nu stiu ce sa zic eu pana vine fac transfer to external card ca e si mai bun curs la schimb si nu am avut nico problema
Pai nu-mi convine sa dau pe extern card! 1. Nu am card extern. Eu nu lucrez cu bancile din Romania, si 2 daca platesc pentru cardul asta am dat in marie 49 dolari de ce sa mi se mai ia o data comision? Sau pe asta se bazeaza ei? Las ca ei baga pe card extern si le luam.comision plus ca isi mai comanda card le mai luam o data comision si las ca merge asa!
ILoveSummer

ramona31;13550 wrote: Octav nu e pe aici? Poate are el mai multe informatii sau poate le transmite el celor de la paxum sa se grabeasca si ei putin. Nu am platit 50 dolari in martie sa astept atat pentru o inlocuire. Si asta in fiecare an platesc 50 dolari ori 4 ani......cred ca merit si eu bagata putin in seama!

Ba da! Ne citește dar nu ne raspunde!😂
arabu1988

ramona31;13551 wrote: Pai nu-mi convine sa dau pe extern card! 1. Nu am card extern. Eu nu lucrez cu bancile din Romania, si 2 daca platesc pentru cardul asta am dat in marie 49 dolari de ce sa mi se mai ia o data comision? Sau pe asta se bazeaza ei? Las ca ei baga pe card extern si le luam.comision plus ca isi mai comanda card le mai luam o data comision si las ca merge asa!

eu vb pe numele meu deci despre card nu stie nimin eu am intrebat pe octav de cardu meu si ma respons cei care au avut card urmeza sa primesc cardur cei care ca mine au facut apply pentru card de cuend urmeaza cam in 2-4 saptamana eu am facut pe 25 aprilie cardu si astept ...... cel mai bine sa dai tu mail la octav si sa intreb ca oricum asta nu resolva nimic ca cred ca iti dai seama ca si paxum vor sa resolve probleme repede cat sa poate asa zic eu
No avatar
ramona31

Octav daca tot citesti ce scriem noi, transmitele si colegilor tai superiori sa se grabeasca si ei.tot pun anunturi ca dureaza 15 zile ba 20acum pana in iunie. Da din aprilie de pe 15 cand v-am.intrebat atat pe tine cat si pe cei de la suport paxum cat dureaza pana primesc cardu tu mi-ai raspuns ca in 2 saptamani iar cei de la suport ca, si scuzati cacofonia cardurile sunt la printat asta in aprilie pe 15, acum suntem pe 9 mai. Mai bine de 2 saptamani de cand v-ati laudat ca , cardurile sunt la printat. Le printati pe pluto? Sau in alta galaxie? Vreau un raspuns clar data exacta cand cardul meu va fii in posta mea! Eu nu va aman cand e vorba de plata mentinerii cardului, o luati fara macar sa ma anuntati si nu comentez ca o luati peste o saptamana o luna un an! As vrea sa fiti la fel de corecti cum suntem si noi cei cu cardul vechi. Daca nu datine comisionil platit pentru card pe anul acesta si renuntam.la voi.
No avatar
ramona31

arabu1988;13553 wrote: eu vb pe numele meu deci despre card nu stie nimin eu am intrebat pe octav de cardu meu si ma respons cei care au avut card urmeza sa primesc cardur cei care ca mine au facut apply pentru card de cuend urmeaza cam in 2-4 saptamana eu am facut pe 25 aprilie cardu si astept ...... cel mai bine sa dai tu mail la octav si sa intreb ca oricum asta nu resolva nimic ca cred ca iti dai seama ca si paxum vor sa resolve probleme repede cat sa poate asa zic eu

Am vb cu el acum 3 zile si mi-a zis ca sunt printate si urmeaza sa fie expediate. Sar nici o schimbare la status!
Scrie răspuns