Plata Chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Danyzza

Erike;13078 wrote: Am inteles m-am mai linistit sa stiu ca la ei sunt probleme si nu la mine, dar chiar si asa.. Te bazezi pe plata.. Pana acum fAceau gura ca i-a lasat FirstChoice cu ochii in soare... Isi cereau mii de scuze si trimiteau mail-uri instant sa nu isi piarda modelele.. Acum ce admin,ce mail reply... Ma rog. Multumesc prieteni . Sp

De pe 22 Aprilie astept si nimic..am 3 plăti de primit..de 3 zile nu mai răspund la mailuri..CB ma refer
Le-am dat SAAN number de la Cosmo,i-am rugat in 5 mailuri sa-mi pună si mie banii,însă nimic..
Eu sincer imi fac griji ..vouă va raspunde cineva de la CB la mailuri ??
No avatar
lorylory

plata nefacuta ...ati primit banii pe site?suntem in 9 si eu nu am primit nici un ban

Erike;13061 wrote: Buna ziua, prieteni! A primit cineva plata la Chaturbate? Eu am facut cerere de plata zilnica pe 30 aprilie si nici acum nu i-am primit. Nici la mail-uri nu raspund.. Stie cineva ce se intampla?

nici eu nu am primit banii ce dracu se intampla cu astia??sunt niste nesimtiti nici macar la email nu mai raspund am de luat 600 $ ..prin transfer bancar..ca la paxum au draci in cur aia ,dureaza o mie de ani pana vine cardul..wtf....voi ati primit banii???
No avatar
Yvonne

Stai linistita, ca se poate si mai rau..sau macar la fel de rau. Nesimtitii de la Ifr treb sa-mi dea aproape 2000$ cu tot cu cei "blocati" in contul FCP (care sunt 90% sigura ca s-au intors la Ifr)..si in 5 sapt am primit O plata! Iar la admini daca mergi sa intrebi..nimeni nu stie nimic. Deci Chaturb si Ifr pot sa se ia de mana si sa se spanzure. DUPA ce ne platesc pana la ultimul leut, evident!
No avatar
lorylory

ma gandesc daca fac vreo infractiune pe site??ar fi mai bine?sa dau email asa direct in chat??ce ar suge dupa ??pisatii dracului
No avatar
Danyzza

lorylory;13520 wrote: nici eu nu am primit banii ce dracu se intampla cu astia??sunt niste nesimtiti nici macar la email nu mai raspund am de luat 600 $ ..prin transfer bancar..ca la paxum au draci in cur aia ,dureaza o mie de ani pana vine cardul..wtf....voi ati primit banii???

Nu am primit nimic..dupa 5 mailuri trimise la CB, s-au deranjat sa mi răspundă aseara la 21:08
"Thank you. We will get your payments re-issued via CosmoPay today.

Thank you,
Support"

Si ce credeți ? Nimic pana la ora asta,0$ in contul de Cosmo..nici nu mai răspund la mailuri
Asta se cheamă bătaie de joc..
No avatar
Yvonne

Ifr sunt niste ORDINARI! Le am zis ca daca in 2 zile nu vad BANI in contul de Cosmo..o sa profit un pic de social media sa le fac nitica reclama! Gratis! Sa vada si mmb unde se duc banii lor..100% din ei, de o luna si o saptamana! A dracu' treaba! Ei "au probleme" cu Cosmo..dar cum aia de la Mfc pot, nene??? Aia cum pot trimite intr-o zi?? Iar de la Cosmo am prim un mail in care scrie CLAR "funds are loaded in your account IMMEDIATELY as payment are sent". Deci astia de la Ifr si Chaturb NU pot invoca nici un motiv pt care platile intarzie. Hell! Pana si wire ul vine mai repede decat o plata de pe Ifr..prin metoda aleasa DE EI! Inteleg o zi..doua..trei..dar ZECE?! Si 3 plati? Serios?..
No avatar
lorylory

Danyzza;13533 wrote: Nu am primit nimic..dupa 5 mailuri trimise la CB, s-au deranjat sa mi răspundă aseara la 21:08
"Thank you. We will get your payments re-issued via CosmoPay today.

Thank you,
Support"

Si ce credeți ? Nimic pana la ora asta,0$ in contul de Cosmo..nici nu mai răspund la mailuri
Asta se cheamă bătaie de joc..

nenorocitii dracului imi vine sa-i strang de gat...niste penali..am muncit degeaba ..eu sunt si noua pes iste..trebuie sa facem ceva nu stiu..cei care mai citesc pe aici...ce ziceti?
arabu1988

lorylory;13536 wrote: nenorocitii dracului imi vine sa-i strang de gat...niste penali..am muncit degeaba ..eu sunt si noua pes iste..trebuie sa facem ceva nu stiu..cei care mai citesc pe aici...ce ziceti?

cel mai bn incercat sa luat legature cu shirely@chaturbate.com
We only have what we Give
No avatar
lorylory

[QUOTE=arabu1988;13547]cel mai bn incercat sa luat legature cu shirely@chaturbate.com[/dar cine este?
No avatar
lorylory

dar cine e?
Scrie răspuns