experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Julia21

Mi s-a aprobat si mie contul epayservice. Nu mi-au trimis email cum ca ar fi verificat si nu am stiut.
No avatar
July

Julia21;13476 wrote: Cand ti-ai facut cont pe ePayService?
Eu am aplicat la ei pentru un cont pe 13 aprilie si nici pana astazi nu a fost aprobat.
L-am facut direct pe site-ul lor.

Pe 12 aprilie. Parca in 7 zile sa zic deoarece imi refuzase adress proof si a trebuit sa trimit alta si sa astept alte cateva zile.
No avatar
erika9

Va urmaresc de mult si in sfarsit am facut si eu cont! Vreau sa spun ca mie mi-au acceptat contul de paxum dupa 9 zile, insa prietena mea abia acum cateva zile l-a avut activat, desi a facut contul in aceeasi zi cu mine(11 aprilie). I s-a spus ca are duplicat, ca are 2 conturi paxum (raspuns venit dupa 3 sapt), dupa care a mai avut de asteptat cateva zile sa ii activeze contul, sa ramana doar cu unul. Desi ea nu a avut niciodata paxum!!!

Nu stiu cum a zis o fata de aici ca a primit banii prin EFT in 3, respectiv 4 zile...banuiesc ca a fost o norocoasa. Eu pe 1 mai pe la ora 12 am primit banii de la mfc in paxum si i-am si trimis, iar pe 2 mai la prima ora de dimineata aveam deja si banii de la cb in paxum. La fel, i-am trimis si pe aceia prin EFT. Aseara pe la ora 6-6 jumate am primit confirmare de la Paxum ca au trimis banii de pe MFC, iar acum 2h mail ca au trimis si banii de la CB.

"paxum.com
Withdraw Funds By EFT Request Completed

Dear xxxxxx,

This email confirms that we received your withdraw fund by eft request in amount of 2,705.00 RON for account xxxxxx@gmail.com has been successfully completed.

Transaction Details

Account: xxxx@gmail.com
Amount: 2,705.00 RON
Date/Time: 2018-05-08 11:35:07
Transaction Type: Withdraw funds by eft
Transaction Status: Completed
You should see the funds credited in your bank account within 3-5 business days.
Please contact us for further information or to make your thoughts known to us.

Sincerely,
paxum.com team"

Daca prin absurd am noroc, intra vineri, dar eu cred ca sapt viitoare si o sa fie 2 sapt. Nu recomand transfer prin EFT la nimeni daca va vreti banii mai repede. Mie mi s-a parut mult 6$+3% din suma, sa pierd cate 36$ la fiecare 1000, dar cred ca la urmatorul payment sunt nevoita sa platesc..

Plus ca paxum nu ne-a oferit detaliile complete la transferul EFT. Eu am crezut ca dureaza 5-7 zile lucratoare pana ii am in cont,nu pana cand plateste paxum si ca la alea se mai adauga inca 3-5 zile pana ii am in contul meu!!!
No avatar
erika9

Va urmaresc de mult si in sfarsit am facut si eu cont! Vreau sa spun ca mie mi-au acceptat contul de paxum dupa 9 zile, insa prietena mea abia acum cateva zile l-a avut activat, desi a facut contul in aceeasi zi cu mine(11 aprilie). I s-a spus ca are duplicat, ca are 2 conturi paxum (raspuns venit dupa 3 sapt), dupa care a mai avut de asteptat cateva zile sa ii activeze contul, sa ramana doar cu unul. Desi ea nu a avut niciodata paxum!!!

Nu stiu cum a zis o fata de aici ca a primit banii prin EFT in 3, respectiv 4 zile...banuiesc ca a fost o norocoasa. Eu pe 1 mai pe la ora 12 am primit banii de la mfc in paxum si i-am si trimis, iar pe 2 mai la prima ora de dimineata aveam deja si banii de la cb in paxum. La fel, i-am trimis si pe aceia prin EFT. Aseara pe la ora 6-6 jumate am primit confirmare de la Paxum ca au trimis banii de pe MFC, iar acum 2h mail ca au trimis si banii de la CB.

"paxum.com

Dear xxxxxx,

This email confirms that we received your withdraw fund by eft request in amount of 2,705.00 RON for account xxxxxx@gmail.com has been successfully completed.

Transaction Details

You should see the funds credited in your bank account within 3-5 business days.

Sincerely,
paxum.com team"

Daca prin absurd am noroc, intra vineri, dar eu cred ca sapt viitoare si o sa fie 2 sapt. Nu recomand transfer prin EFT la nimeni daca va vreti banii mai repede. Mie mi s-a parut mult 6$+3% din suma, sa pierd cate 36$ la fiecare 1000, dar cred ca la urmatorul payment sunt nevoita sa platesc..

Plus ca paxum nu ne-a oferit detaliile complete la transferul EFT. Eu am crezut ca dureaza 5-7 zile lucratoare pana ii am in cont,nu pana cand plateste paxum si ca la alea se mai adauga inca 3-5 zile pana ii am in contul meu!!!
No avatar
July

Julia21;13480 wrote: Mi s-a aprobat si mie contul epayservice. Nu mi-au trimis email cum ca ar fi verificat si nu am stiut.

Scuze.Sa il folosesti cu placere. Am vazut tarziu mesajul tau. Mi-l aprobase relativ repede, si cardul lafel de repede. Pacat ca nu merge si pe cb
arabu1988

erika9;13487 wrote: Va urmaresc de mult si in sfarsit am facut si eu cont! Vreau sa spun ca mie mi-au acceptat contul de paxum dupa 9 zile, insa prietena mea abia acum cateva zile l-a avut activat, desi a facut contul in aceeasi zi cu mine(11 aprilie). I s-a spus ca are duplicat, ca are 2 conturi paxum (raspuns venit dupa 3 sapt), dupa care a mai avut de asteptat cateva zile sa ii activeze contul, sa ramana doar cu unul. Desi ea nu a avut niciodata paxum!!!

"paxum.com

Dear xxxxxx,

Transaction Details

Sincerely,
paxum.com team"

buna
la ce banca ai cont ?
We only have what we Give
No avatar
erika9

arabu1988;13495 wrote: buna
la ce banca ai cont ?
La banca transilvania, de obicei proceseaza repede banii. Eu sunt indignata ca paxum nu spune clar 5-7 business days pana platesc ei! Si ca la acest timp se mai adauga alte cateva zile...
arabu1988

erika9;13502 wrote: La banca transilvania, de obicei proceseaza repede banii. Eu sunt indignata ca paxum nu spune clar 5-7 business days pana platesc ei! Si ca la acest timp se mai adauga alte cateva zile...

sincer e complicat cu EFT asta dece nu inteleg dar parera mea am si spuso de multi sa fac cont la raiffesen bank si differente de curs intra raiffesen si alt bancii din romania este taxa pe care o platest comission pentru transfer to external card de examplu ieri am scos 1000$ de la raiffesen 4005 RON iar altii la ING 3700RON acelasi suma

sper ca inteleg ce vreau sa zic :( :)) ca la mine nu apas numar 1 pentru limba romana :)) =))
No avatar
aniani1

Buna,stie cineva va rog de la ce atm pot scoate banii de pe cardul cosmo?ce atm pot folosi,multumesc
arabu1988

aniani1;13508 wrote: Buna,stie cineva va rog de la ce atm pot scoate banii de pe cardul cosmo?ce atm pot folosi,multumesc
buna
cred ca oricare
Scrie răspuns