ramona31;13440 wrote: Cele care retrageati de la raifaisen cu cardul payoneer nu va cerea si cnp la Atm?
Mie nu mi-a cerut niciodata. De acolo scoteam de obicei. De ce?
experienta mea cu paxum recente
- ILoveSummer
July;13442 wrote: Mie nu mi-a cerut niciodata. De acolo scoteam de obicei. De ce?
Niciodata.
Niciodata.
ramona31;13445 wrote: Am incercat odata cu cardul de la payoneer si mi-a cerut CNP-UL , imi parea tare ciudat si am renuntat! Deobicei scot de la BRD!
si la mn nicodata dar cine stie eu scot toti de la BRD dar in $ de la POS din ghiseu
si la mn nicodata dar cine stie eu scot toti de la BRD dar in $ de la POS din ghiseu
We only have what we Give
ramona31;13445 wrote: Am incercat odata cu cardul de la payoneer si mi-a cerut CNP-UL , imi parea tare ciudat si am renuntat! Deobicei scot de la BRD!
Poti da mai multe detalii cum de la POS? Ce iti trebuie inafara de card binenteles? Si daca eu am cardul de la paxum pot si eu sa scot?
Poti da mai multe detalii cum de la POS? Ce iti trebuie inafara de card binenteles? Si daca eu am cardul de la paxum pot si eu sa scot?
ramona31;13448 wrote: Poti da mai multe detalii cum de la POS? Ce iti trebuie inafara de card binenteles? Si daca eu am cardul de la paxum pot si eu sa scot?
de paxum inca nu stiu dar cu payoneer si FCP asa facem buletin si cardu te duci la BRD si scot direct $ de la ghiseu si asta era doar la BRD 4 ani asta am facut
de paxum inca nu stiu dar cu payoneer si FCP asa facem buletin si cardu te duci la BRD si scot direct $ de la ghiseu si asta era doar la BRD 4 ani asta am facut
We only have what we Give
July;13409 wrote: Eu sunt satula pana peste cap de acest Paxum si de Cosmo si de tot...Am cerut un daily payout pe chaturbate pe data de 30 aprilie si abia astazi pe 8 mai am primit un email de la chaturbate:
"A Paxum we’ve sent to you was returned to us as undeliverable.
The error we received was “Email does not exist”
I-am trimis un email lui Octav,si mi-a spus ca este totul in regula cu contul meu.Bineinteles am trimis si pe chaturbate,dar nu imi vor raspunde ca sunt prea idioti ca sa o faca.Cred ca arunca vina unii pe altii,iar eu stau cu banii in cont.
Pe cosmopayment nu am primit cardul nici pana in ziua de azi,in conditiile in care mi-am facut contul pe 18 aprilie.In schimb l-am primit dupa ePayService in nici 8 zile,dar nu au aceasta modalitate de plata pe Chaturbate.Il pot folosi doar pe myfreecams.
Sunt total sictirita de toate cacaturile astea....
Cand ti-ai facut cont pe ePayService?
Eu am aplicat la ei pentru un cont pe 13 aprilie si nici pana astazi nu a fost aprobat.
L-am facut direct pe site-ul lor.
"A Paxum we’ve sent to you was returned to us as undeliverable.
The error we received was “Email does not exist”
I-am trimis un email lui Octav,si mi-a spus ca este totul in regula cu contul meu.Bineinteles am trimis si pe chaturbate,dar nu imi vor raspunde ca sunt prea idioti ca sa o faca.Cred ca arunca vina unii pe altii,iar eu stau cu banii in cont.
Pe cosmopayment nu am primit cardul nici pana in ziua de azi,in conditiile in care mi-am facut contul pe 18 aprilie.In schimb l-am primit dupa ePayService in nici 8 zile,dar nu au aceasta modalitate de plata pe Chaturbate.Il pot folosi doar pe myfreecams.
Sunt total sictirita de toate cacaturile astea....
Cand ti-ai facut cont pe ePayService?
Eu am aplicat la ei pentru un cont pe 13 aprilie si nici pana astazi nu a fost aprobat.
L-am facut direct pe site-ul lor.