experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

ramona31;13411 wrote: Probleme cu dat vina am am avut cu naked, la fel imi spunea ca i-au fost returnati banii. Serios? Si cu o ora inainte ii primeam de la ct. Apoi imi spun ca poate contu meu nu e activat ca bla bla...le trimit print ca am.cobt de mai bine de 3 ani si dovada ca primesc bani. Iar intr-o ora imi trimit si ei banii...asta se intampla la inceputul lui aprilie. Eu sincer nu am.avut probleme cu paxum, chiar atunci cand am hotarat sa trec la ei chiar am fost foarte incantata primeam banii de pe ct inaintea prietenei care folosea payoneer. Am o alta intrebare cei care ati avut card payoneer de la ce ATM-uri scoteati banii?

Cred ca de la chaturbate este vina. Caci dupa myfreecams i-am primit numai decat...
Eu scoteam de la raiffaisen sau ing
No avatar
July

arabu1988;13412 wrote: asta inseamna ca e ceva gresiet la tine dar ce nu stiu eu pentru ca cel tarziu a ajuns dupa 10 zile dai mail lor vezi cum fac

Adresa este scrisa corect,numele... cine stie... O sa le trimit un email totusi.
No avatar
ramona31

Cand se face un transfer de la un site catre contul tau paxum se trece doar adresa de mail cu care ai contul pe paxum si suma, e ca si cum eu iti transfer tie bani de la contul meu catre contul tau. Eu am patit pe naked, si au bagat scuza ca nu am cont activ(au crezut ca functioneaza si mai trece o saptamana) dar atasandule contul si ca primesc bani nu prea au mai avut ce spune. Pe ct in 3 zile maxim primesc banii doar pe 3 au intarziat si i-am primit pe 4! Acum pe paxum deja e a 11 zi in care cardul meu e tot la printat....il fac din aur cred!
No avatar
Penguin

Cei de la cosmo au comision d 3 si cv la suta..ca si cei de la epayments.
No avatar
July

ramona31;13423 wrote: Cand se face un transfer de la un site catre contul tau paxum se trece doar adresa de mail cu care ai contul pe paxum si suma, e ca si cum eu iti transfer tie bani de la contul meu catre contul tau. Eu am patit pe naked, si au bagat scuza ca nu am cont activ(au crezut ca functioneaza si mai trece o saptamana) dar atasandule contul si ca primesc bani nu prea au mai avut ce spune. Pe ct in 3 zile maxim primesc banii doar pe 3 au intarziat si i-am primit pe 4! Acum pe paxum deja e a 11 zi in care cardul meu e tot la printat....il fac din aur cred!

Ti-l fac din aur si ti-l alimenteaza si cu vre.o 10000$ sa ai de buzunar😂
No avatar
ramona31

July;13432 wrote: Ti-l fac din aur si ti-l alimenteaza si cu vre.o 10000$ sa ai de buzunar😂

N-ar strica atatia bani!
No avatar
July

ramona31;13433 wrote: N-ar strica atatia bani!

Da. Ar fi așteptarea mai dulce😂
ILoveSummer

Am auzit azi la radio melodia asta : Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna.

Refrenul parca este special facut pentru Paxum!!
Paxum, we loveeeeeeee the way you lieeeeeeee!!
No avatar
ramona31

July;13434 wrote: Da. Ar fi așteptarea mai dulce😂

Astept si 2 luni.
No avatar
ramona31

Cele care retrageati de la raifaisen cu cardul payoneer nu va cerea si cnp la Atm?
Scrie răspuns