cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alexia92

Hello. Vreau sa spun ca mi-au intrat bani pe contul de cosmo. Întrebarea e dacă intra direct pe card sau trebuie sa ii transfer eu?
No avatar
Budincacupaine

issabelle;13381 wrote: mai este cineva care nu a primit inca plasticul de la cosmo?

Da, eu. Dar trebuia sa imi ajunga saptamana asta.
No avatar
danadany

amyyyy;10467 wrote: a folosit careva metoda asta de plata la CB?am incercat sa fac cont dar nu merge..scrie in curand.....

da nici eu nu l-am primit si am facut contul pe data de 23 aprilie
No avatar
danadany

a mai primit cineva bani in contul de cosmo pay si nu are plasticul ?cum pot sa scot bani din cont?pt ca mie nu mi-a ajuns plasticul
issabelle

danadany;13394 wrote: a mai primit cineva bani in contul de cosmo pay si nu are plasticul ?cum pot sa scot bani din cont?pt ca mie nu mi-a ajuns plasticul

Aceeași problemă am si eu. Am bani în cont dar nu am cardul
No avatar
clara123

danadany;13394 wrote: a mai primit cineva bani in contul de cosmo pay si nu are plasticul ?cum pot sa scot bani din cont?pt ca mie nu mi-a ajuns plasticul

Doar daca ai pe cineva care a primit cardul si e activ, ii poti face transfer de pe un cont cosmo pe altul (ai posibilitatea asta si fara cardul activat parca). Si scoti banii de pe cardul acelei persoane.
No avatar
July

issabelle;13381 wrote: mai este cineva care nu a primit inca plasticul de la cosmo?

Da eu. Si am facut contul pe 18 aprilie.
No avatar
Teacher

Cu multa bucurie va anunt ca am scapat si eu in sfarsit de o grija, mi au activat in sfarsit contul de cosmo dupa ce am trimis un mail la cosmopayment@cardportal.com , ieri mi a ajuns si cardul si astept cu mare nerabdare data de 16 sa imi intre banii de pe mfc :D... imi puteti spune cei care a ti primit deja banuti de pe mfc, cam in cat timp intra banii? Stiu ca sunt seriosi cu platile . Si dupa ce imi baga banii , voi activa si cardul si dupa ma duc la bancomat si asta e? Se baga direct pe card sau mai trebuie sa dau eu cateva click-uri?
No avatar
alicia

mi-am facut si eu card...acum nu stiu cum functioneaza cosmopayment ...ma puteti ajuta?
No avatar
Budincacupaine

Teacher;13421 wrote: Cu multa bucurie va anunt ca am scapat si eu in sfarsit de o grija, mi au activat in sfarsit contul de cosmo dupa ce am trimis un mail la cosmopayment@cardportal.com , ieri mi a ajuns si cardul

Felicitari! Ma bucur ca ai reusit! ;)
Scrie răspuns