cosmo payment
-
Budincacupaine
issabelle;13381 wrote: mai este cineva care nu a primit inca plasticul de la cosmo?
Da, eu. Dar trebuia sa imi ajunga saptamana asta.
Da, eu. Dar trebuia sa imi ajunga saptamana asta.
danadany;13394 wrote: a mai primit cineva bani in contul de cosmo pay si nu are plasticul ?cum pot sa scot bani din cont?pt ca mie nu mi-a ajuns plasticul
Doar daca ai pe cineva care a primit cardul si e activ, ii poti face transfer de pe un cont cosmo pe altul (ai posibilitatea asta si fara cardul activat parca). Si scoti banii de pe cardul acelei persoane.
Doar daca ai pe cineva care a primit cardul si e activ, ii poti face transfer de pe un cont cosmo pe altul (ai posibilitatea asta si fara cardul activat parca). Si scoti banii de pe cardul acelei persoane.
Cu multa bucurie va anunt ca am scapat si eu in sfarsit de o grija, mi au activat in sfarsit contul de cosmo dupa ce am trimis un mail la cosmopayment@cardportal.com , ieri mi a ajuns si cardul si astept cu mare nerabdare data de 16 sa imi intre banii de pe mfc
... imi puteti spune cei care a ti primit deja banuti de pe mfc, cam in cat timp intra banii? Stiu ca sunt seriosi cu platile . Si dupa ce imi baga banii , voi activa si cardul si dupa ma duc la bancomat si asta e? Se baga direct pe card sau mai trebuie sa dau eu cateva click-uri?
-
Budincacupaine
Teacher;13421 wrote: Cu multa bucurie va anunt ca am scapat si eu in sfarsit de o grija, mi au activat in sfarsit contul de cosmo dupa ce am trimis un mail la cosmopayment@cardportal.com , ieri mi a ajuns si cardul
Felicitari! Ma bucur ca ai reusit!
Felicitari! Ma bucur ca ai reusit!