experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

Eu chiar nu pot sa inteleg de ce dureaza atat de mult!la payoneer si first choice,in max 3 sapt am avut cardul,contul,totul gata.la pax a durat 19 zile numai verificarea...sa inteleg ca a fost mizilic pe langa timpul de asteptare al cardului.eu cred ca astia au 2 angajati maxim..
No avatar
ramona31

Penguin;13366 wrote: Eu chiar nu pot sa inteleg de ce dureaza atat de mult!la payoneer si first choice,in max 3 sapt am avut cardul,contul,totul gata.la pax a durat 19 zile numai verificarea...sa inteleg ca a fost mizilic pe langa timpul de asteptare al cardului.eu cred ca astia au 2 angajati maxim..

Pana acum nu au avut nicioata probleme...cu siguranta e din cauza flucului mare de cereri! Daca nici clientii vechi nu di-au primit cardurile....si intr-un fel e si vina noastra ca i-am exasperat cu mesaje si tickete trimise
No avatar
Penguin

Pai acelasi flux de clienti l au avut si ceilalti..
ILoveSummer

Penguin;13366 wrote: Eu chiar nu pot sa inteleg de ce dureaza atat de mult!la payoneer si first choice,in max 3 sapt am avut cardul,contul,totul gata.la pax a durat 19 zile numai verificarea...sa inteleg ca a fost mizilic pe langa timpul de asteptare al cardului.eu cred ca astia au 2 angajati maxim..

Exact! 😂
Pe langa faptulu că Payoneer si Firstchoicepay răspundeau mereu la mail-uri (rapid), in schimb Paxum ...
Eu cred ca Paxum staff este in vacanță, dupa fluxul mare de transferuri si bani făcuți... au mai pus si te site că vor raspunde in 15 zile...😂😂
No avatar
Penguin

Eu cred ca paxum staff e format doar din chris si octav:)))))
arabu1988

Penguin;13378 wrote: Eu cred ca paxum staff e format doar din chris si octav:)))))

mai stiu si eu una din stuff lor =)) dar mai multi NU :))) :(( :))
We only have what we Give
ILoveSummer

Penguin;13378 wrote: Eu cred ca paxum staff e format doar din chris si octav:)))))

Și eu cred asta... dar nu am spus-o ca să nu creada lumea că sunt nebuna!😂
No avatar
Penguin

Lumea sa spuna ce vrea,cert e ca nu este normal sa dureze atata timp,ceea ce face sa fie clar ca nu sunt profesionisti.altii cum au putut,si ei nu?sa stai atata timp cu bani blocati,sa mai treaca o perioada,si inca una,si inca una,sa te imprumuti ca sa ti platesti chiria si facturile,cand tu ai de luat bani,e foarte greu..nu mai pun stresul cu care stai,cheful cu care intri la munca,etc..doamne fereste de vreo problema,ca pana ti rasp astia la mail,te duci naibii...
arabu1988

am primit plata acum pe contu meu raiffesen suma de 1000$ = 4005RON

We only have what we Give
ILoveSummer

Penguin;13386 wrote: Lumea sa spuna ce vrea,cert e ca nu este normal sa dureze atata timp,ceea ce face sa fie clar ca nu sunt profesionisti.altii cum au putut,si ei nu?sa stai atata timp cu bani blocati,sa mai treaca o perioada,si inca una,si inca una,sa te imprumuti ca sa ti platesti chiria si facturile,cand tu ai de luat bani,e foarte greu..nu mai pun stresul cu care stai,cheful cu care intri la munca,etc..doamne fereste de vreo problema,ca pana ti rasp astia la mail,te duci naibii...

Ai aplicat pentru Cosmo? Ăia se mișcă mai repede. Din ce am înțeles din ce au scris fetele aici, cardurile au ajuns dupa 7 zile, deci rapid.
Scrie răspuns