experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Utilizator

Buna ziua tuturor !

Pe data de 24.04 am initiat transfer EFT de pe Paxum catre contul meu BRD , moment in care am primit mail cu : " TRANSFER INITIATED "
Pe 03.05 am primit mail cu " TRANSFER COMPLETED " .

Astazi 07.05 am primit in sfarsit banii in contul de banca BRD. In total aproape 2 saptamani a durat.
Cursul a fost de 1 USD = 3.9 LEI , iar comisionul de doar 5 USD

Pentru cei care sunteti in situatie similara , asteptati mail-ul care confirma ca transferul este complet. Abia atunci se produce fizic transferul si de acolo 2-3 zile lucratoare maxim mai dureaza.
Daca nu primiti Mail de confirmare ar trebui sa-i dati un mail la octav@paxum.com

Personal recomand EFT datorita comisionul foarte mic. Intr-adevar timpul de asteptare e mai mare ca in celelalte metode de transfer, dar daca nu ai nevoie urgent de bani mergi pe EFT !
arabu1988

Utilizator;13314 wrote: Buna ziua tuturor !

Pe data de 24.04 am initiat transfer EFT de pe Paxum catre contul meu BRD , moment in care am primit mail cu : " TRANSFER INITIATED "
Pe 03.05 am primit mail cu " TRANSFER COMPLETED " .

Astazi 07.05 am primit in sfarsit banii in contul de banca BRD. In total aproape 2 saptamani a durat.
Cursul a fost de 1 USD = 3.9 LEI , iar comisionul de doar 5 USD

Pentru cei care sunteti in situatie similara , asteptati mail-ul care confirma ca transferul este complet. Abia atunci se produce fizic transferul si de acolo 2-3 zile lucratoare maxim mai dureaza.
Daca nu primiti Mail de confirmare ar trebui sa-i dati un mail la octav@paxum.com

Personal recomand EFT datorita comisionul foarte mic. Intr-adevar timpul de asteptare e mai mare ca in celelalte metode de transfer, dar daca nu ai nevoie urgent de bani mergi pe EFT !

buna
mai adaug si eu la asta ceva pentru cei care au facut EFT si inca nu au primit banii si vor sa retrage banii inapoi poate sa face asta in cazul in care apare la status transfer PENDING ca daca apare VALIDATED asta inseamna banii nu mai poate fii retras si sunt pe drum spre banca si ca sa aflii asta daca e pe PENDING sau VALIDATED merge la

Withdraw Funds > Withdraw Funds History > si jos apare tranzactie si status
We only have what we Give
ILoveSummer

arabu1988;13312 wrote: si fac craciunu in dubai :))

Daca ajunge mai repede propun ca facem o cheta si sa ii cumparam lui Octav un cadou. Pentru ca a fost foarte dragut cu noi si ne ignora.
Octav, ce iti doresti? Stiu ca ne citesti! Mesajul asta este unul dragut, te gandesti si ne spui. :))
arabu1988

ILoveSummer;13316 wrote:
Daca ajunge mai repede propun ca facem o cheta si sa ii cumparam lui Octav un cadou. Pentru ca a fost foarte dragut cu noi si ne ignora.
Octav, ce iti doresti? Stiu ca ne citesti! Mesajul asta este unul dragut, te gandesti si ne spui. :))

si mie nimic ? :( =((
No avatar
Gabi

Mai sunt și alte persoane care au primit banii prin Eft? Că eu aștept de mai bine de 2 săptămâni și nimic. In history îmi apare validated in dreptul tranzacției încă de săptămâna trecută dar banii nu au ajuns...
No avatar
ramona31

Unde au plecat cardurile? Eu sunt client vechi, am avut cardul vechi cel inscriptionat cu paxum, iar la profil inca scrie priting! Octav a spus azi ca inca sunt la printat!
ILoveSummer

ramona31;13350 wrote: Unde au plecat cardurile? Eu sunt client vechi, am avut cardul vechi cel inscriptionat cu paxum, iar la profil inca scrie priting! Octav a spus azi ca inca sunt la printat!

Dacă al tău nu este printat încă... ale noastre o să fie gata de Craciun!😂 Ni le aduce Moș Crăciun🎅!
No avatar
ramona31

Niciodata nu a durat asa mult!la primul card in 3sapt maxim l-am avut, ia cel primit anul trecut pt inlocuire (expirarea celui vechi) la fel in 3 sapt maxim l-am avut! Acum vad ca deja a trecut o luna....
arabu1988

ramona31;13360 wrote: Niciodata nu a durat asa mult!la primul card in 3sapt maxim l-am avut, ia cel primit anul trecut pt inlocuire (expirarea celui vechi) la fel in 3 sapt maxim l-am avut! Acum vad ca deja a trecut o luna....

la paxum a durat ceva timp dupa cele intamplate cu card issuer ca si firstchoice si au dat drumu la card pe data de 25 aprilie eu cred ca tu o sa fii primu care primeste card din forum si te rog sa ne spui cand il primest eu din ce am inteles azi ca cardur ajunge de curend pentru users care au avut card la paxum eu am cont de multi la paxum dar card nicodata
No avatar
ramona31

arabu1988;13361 wrote: la paxum a durat ceva timp dupa cele intamplate cu card issuer ca si firstchoice si au dat drumu la card pe data de 25 aprilie eu cred ca tu o sa fii primu care primeste card din forum si te rog sa ne spui cand il primest eu din ce am inteles azi ca cardur ajunge de curend pentru users care au avut card la paxum eu am cont de multi la paxum dar card nicodata

Va anunt imediat ce il voi primii.daca au dat deja drumu la carduri inseamna ca pe saptamana viitoare il primesc!
Scrie răspuns