Katy_Katty;13299 wrote: Buna! stie cineva daca se poate ca o prietena sa trimita bani de pe contul ei chaturbate pe contul meu paxum? sau trebuie neaparat sa corespundă titularul contului paxum cu cel chaturbate? Va multumesc!
buna da sa poate
experienta mea cu paxum recente
- ILoveSummer
@arabu, poate îți răspunde tie Octav in legatura cu noile carduri, văd ca sunteți prieteni aici pe forum.
Mai apare și ca a fost logat in data de 3 și in ciuda nenumăratelor întrebări nu a raspuns nimănui
Ma bucur că macar citește ce scriem!
Mai apare și ca a fost logat in data de 3 și in ciuda nenumăratelor întrebări nu a raspuns nimănui
ILoveSummer;13306 wrote: @arabu, poate îți răspunde tie Octav in legatura cu noile carduri, văd ca sunteți prieteni aici pe forum.
deci crede ma nu am vorbit nicodata cu iel =)) pritenie asa cam degaba
) dar il trimit message acum iti promit
)
deci crede ma nu am vorbit nicodata cu iel =)) pritenie asa cam degaba
We only have what we Give
ILoveSummer;13306 wrote: @arabu, poate îți răspunde tie Octav in legatura cu noile carduri, văd ca sunteți prieteni aici pe forum.
am scris deja vedem pe mine sincer prea putin ma canta cardu cand vine its welcome
) din moment ce exista transfer to external card iti dai seame ca si paxum vor sa merge treaba repede cat sa poate acum vedem daca avem noroc si imi respond ....
am scris deja vedem pe mine sincer prea putin ma canta cardu cand vine its welcome
We only have what we Give
- ILoveSummer
arabu1988;13308 wrote: am scris deja vedem pe mine sincer prea putin ma canta cardu cand vine its welcome
) din moment ce exista transfer to external card iti dai seame ca si paxum vor sa merge treaba repede cat sa poate acum vedem daca avem noroc si imi respond ....

ne bazăm pe tine! Poate iti răspunde!!!

- ILoveSummer
arabu1988;13310 wrote: referitor la carduri pt clientii vechi deja au plecat cardurile iar pentru cei noi in ordinea in care au aplicat 2-4 saptamani de la data aplicarii
Yayyy!! Poate ajunge până de Craciun.

Yayyy!! Poate ajunge până de Craciun.