doarunanonim;13257 wrote: Salut. A cerut cineva banii prin External Transffer la ING. Daca da imi poate spune in cate zile ajung banutii?
Mi-au intrat banii pe card la ING.
I-am transferat sambata la ora 15 si azi la ora 11:30 au intrat.
experienta mea cu paxum recente
Buna, a vorbit cineva cu Octav in legatura cu cardurile paxum? Aveti idee cand vor fi expediate? Eu am dat apply si imi apare Submitted (Submitted on 2018-04-25 14:19:28)
This process can take up to 10 business days si deja au trecut 10 zile si nu e nicio noutate.
This process can take up to 10 business days si deja au trecut 10 zile si nu e nicio noutate.
- ILoveSummer
evie19;13273 wrote: Buna, a vorbit cineva cu Octav in legatura cu cardurile paxum? Aveti idee cand vor fi expediate? Eu am dat apply si imi apare Submitted (Submitted on 2018-04-25 14:19:28)
Buna!
Eu i-am dat mail acum 5 zile și l-am intrebat, nu am primit răspuns!
Mie toata treaba asta mi se pare dubioasă!
Octav a scris aici pe forum ca se printeaza carduri temporare tocmai ca sa fie trimise mai repede! Serios?
Buna!
Octav a scris aici pe forum ca se printeaza carduri temporare tocmai ca sa fie trimise mai repede! Serios?
ILoveSummer;13274 wrote: Buna!
pana la 10 zile dureaza printarea si intre 2-4 saptamani ajunge...la ce sa mai imparta bani cu alta banca cand faci pe extern cu alt card cand poate ei sa ia tot...nu e nici o tzeapa
pana la 10 zile dureaza printarea si intre 2-4 saptamani ajunge...la ce sa mai imparta bani cu alta banca cand faci pe extern cu alt card cand poate ei sa ia tot...nu e nici o tzeapa