experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ellabalea

cosmicfox666;13230 wrote: hei dragilor. am facut si eu un transfer EFT pe 25 luna trecuta. pe 4 cand am verificat la istoric plati pe paxum, inca era in pending. asa ca i-am dat un email lui octav, i-am explicat situatia si l-am rugat frumos sa-mi faca un refund sa ii pun pe card, in 3 ore ma gandeam de unde plm mi-au intrat bani pe card ca n-am facut nici o tranzactie.. :)) deci.. EFT asta e dubios, plm, n-au pleca banii nici dupa 10 zile...

Unde ai vazut statusul de pending? Pls zi-mi sa ma pot uita si eu la tranzactia mea ..o astept de pe 30....
No avatar
Alina85

arabu1988;10258 wrote: Buna tuturor
azi am primit prima plata de la CB pe contul meu paxum .
am facut transfer catre cardul meu bancar de la raiffeisen bank
la suma de 1000$ am platit 35.50 $ Comission

din ce am inteles de la Paxum bani vor fii in cardul meu dupa 3 zile lucratoare vom vedea si vom anuntate cand vom primii banii in card

>:D:D

Ai cerut 1000$ ti-au oprit 35,50$. Inseamna ca ti-au platit echivalentul la 964,5 sau ai cerut 1035,5$ si ti-au dat 1000$?
In acest caz, care au fost banii primiti si la ce suma ca sa putem calcula cu exactitate costul dolarului!
arabu1988

Alina85;13241 wrote: Ai cerut 1000$ ti-au oprit 35,50$. Inseamna ca ti-au platit echivalentul la 964,5 sau ai cerut 1035,5$ si ti-au dat 1000$?
In acest caz, care au fost banii primiti si la ce suma ca sa putem calcula cu exactitate costul dolarului!

buna comissionul este 6$+2,7% din suma
We only have what we Give
No avatar
Utilizator

Salut , pe 24.04 am cerut transfer prin EFT de pe paxum pe contul meu BRD moment in care am primit si email cum ca transferul este initiat
Pe 03.05 am primit mail cum ca transferul ar complet. Merg la banca pe 04.05 , nimic in cont , astept pana luni. Sper ca totul o sa fie ok !
A facut cineva vreun transfer EFT cu succes , A primit cineva cardul Paxum ?
Multumesc anticipat !
arabu1988

Utilizator;13245 wrote: Salut , pe 24.04 am cerut transfer prin EFT de pe paxum pe contul meu BRD moment in care am primit si email cum ca transferul este initiat
Pe 03.05 am primit mail cum ca transferul ar complet. Merg la banca pe 04.05 , nimic in cont , astept pana luni. Sper ca totul o sa fie ok !
A facut cineva vreun transfer EFT cu succes , A primit cineva cardul Paxum ?
Multumesc anticipat !
buna prin EFT e mai complicat cu totusi ca comissionul mai mic dar la unii dureza multi decat sa stai cu grija mai bn cumpar liniste cu putin mai multi de comission asa ca parera mea sa dai mails la octav@paxum.com si spui ca daca sa poat sa iti fac transfer banii pe card in lov de EFT bine inteles daca ai card si este accpetate pentru ca sunt multi cards din BRD care nu sunt accpetate de la paxum
No avatar
doarunanonim

Salut. A cerut cineva banii prin External Transffer la ING. Daca da imi poate spune in cate zile ajung banutii?
arabu1988

doarunanonim;13257 wrote: Salut. A cerut cineva banii prin External Transffer la ING. Daca da imi poate spune in cate zile ajung banutii?

salut
transfer to external card prin card ING cam in acelasi zi intra banii dar nu stiu de weekend dar in general in maxim 2 zile intra banii
No avatar
Lica

Salut,cine ma poate ajuta si pe mine?
Folosesc paxum de ceva vreme si mereu retrag prin EFT,mereu mi-au ajuns banii la timp,mai putin de data asta,am retras pe 01.05 si nici pana azi nu am primit mail cu "complet" e tot pe "Initiated".
Am facut tiket,masaje pe fb,nimic,nu raspunde..si am nevoie de bani cat mai repede,cum fac?
Multumesc!
No avatar
Julia21

doarunanonim;13257 wrote: Salut. A cerut cineva banii prin External Transffer la ING. Daca da imi poate spune in cate zile ajung banutii?

Am facut eu sambata la ora 15 dar nu am primit inca. Zilele de weekend nu se socotesc din cate stiu, nici payal nu intra in weekend. Astept azi, maine sa intre.
No avatar
Lica

Cum adica refund?
EU i-am zis sa-mi faca refund ...poate ii primesc si eu azi...slabe sanse oricum.
EDIT: In contul paxum aveai bani sau in contul bancar?
Scrie răspuns