experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ILoveSummer

Buna!
I-a fost expediat cardul Paxum cuiva pana acum?
Termenul ăla de 10 zile lucratoare a expirat deja.
Si faza cu cardul temporar că sa fie trimise mai repede mi se pare o abureala proasta, dureaza mai mult, nu mai puțin.
L-am întrebat pe Octav cand se vor trimite cardurile si nu am primit raspuns.
Pentru cei care au folosit Payoneer in trecut si Firstchoicepay, cand au schimbat cardurile, volumul de carduri noi a fost la fel de mare si totuși ăia au fost capabili sa trimita si cu express.
No avatar
Julia21

Mi-am facut si eu card azi la ING insa mi-au scris intreg numele pe card, iar la Paxum am fara middle name.
Am incercat sa il adaug name on card si a fost acceptat insa cand am vrut sa fac withdraw pe card, nu functiona din nu stiu ce motiv- nu mi-am dat seama care era motivul dar nu ma lasa sa fac tranzactia.
Am crezut ca e din cauza numelui modificat asa ca am sters cardul si l-am readaugat iar la name on card am lasat numele cum il adauga automat Paxum, fara middle name desi pe card il am.
Ideea e ca intr-un final am realizat ca trebuia sa adaug un cod ce mi -a fost trimis pe email si acesta era motivul pentru care nu se realiza tranzactia in prima instanta, si nu numele de pe card.
Acum sper sa ajunga banii, chiar daca nu am pus intreg numele ce il am pe cardul ING cand am adaugat cardul la Paxum.
Greseala mea a fost cand am facut contul Paxum , ca am sarit peste middle name fiindca era optional, iar cand mi-am facut cardul ING au refuzat sa scrie doar unul dintre prenume pe el desi cunosc persoane ce nu au avut probleme in a-si alege numele de pe card.
M-am complicat singura aiurea.
Sper sa ajunga banii, cardul fiind acceptat, tranzactia la fel. Va fi lunga asteptarea pana luni.
No avatar
Julia21

Acum imi dau seama ca de fapt este simplu, similar cu Paypal , insa pana nu iti iese o data, tot ai indoieli.
Am folosit pana acum toate metodele de plata- epassporte, transfer bancar, cec, payoneer, dar parca tot esti incepator de fiecare data cand treci la o metoda de plata noua.
No avatar
ellabalea

Buna! Stie cineva daca se poate anula un transfer eft din paxum si sa iti intre banii inapoi in paxum? Daca il poti anula tu nu sa astepti sa fie anulat!multumesc
arabu1988

ellabalea;13204 wrote: Buna! Stie cineva daca se poate anula un transfer eft din paxum si sa iti intre banii inapoi in paxum? Daca il poti anula tu nu sa astepti sa fie anulat!multumesc

buna
la asta bu poate sa te ajute decat octav@paxum.com
We only have what we Give
No avatar
deea123

buna!
asa scrie si la mine. l am intrebat pe octav si dureaza intre 2-4 sapt
No avatar
ellabalea

arabu1988;13205 wrote: buna
la asta bu poate sa te ajute decat octav@paxum.com

I.am dat mail...sper sa se poata..astept deja de 6 zile :( poate il pot anula si il iau direct pe card ca dejja se aduna prea multe datorii de o luna simt ca mor ...multumesc mult
arabu1988

ellabalea;13209 wrote: I.am dat mail...sper sa se poata..astept deja de 6 zile :( poate il pot anula si il iau direct pe card ca dejja se aduna prea multe datorii de o luna simt ca mor ...multumesc mult

sper ca poti resolva cat repede :( oricum banii nu sa pierd doar e vorba de timp
We only have what we Give
No avatar
ellabalea

arabu1988;13210 wrote: sper ca poti resolva cat repede :( oricum banii nu sa pierd doar e vorba de timp

Stiu ca nu se pierd dar ma omoara asteptarea si am si banii colegei mele in acelasi transfer....:(
No avatar
cosmicfox666

hei dragilor. am facut si eu un transfer EFT pe 25 luna trecuta. pe 4 cand am verificat la istoric plati pe paxum, inca era in pending. asa ca i-am dat un email lui octav, i-am explicat situatia si l-am rugat frumos sa-mi faca un refund sa ii pun pe card, in 3 ore ma gandeam de unde plm mi-au intrat bani pe card ca n-am facut nici o tranzactie.. :)) deci.. EFT asta e dubios, plm, n-au pleca banii nici dupa 10 zile...
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
Scrie răspuns