dilema cosmopayment
-
Budincacupaine
E posibil sa fie o masura de siguranta? Nu stiu intreb si eu? Cvv stiu ca se foloseste la cumparaturi online, de multe ori daca nu ai codul cvv sau nu este corect plata nu poate fi procesata. probabil au facut asa in caz ca ti se sparge mailul/contul sa nu fie gasite toate datele exacte. Asta e parerea mea, nu aruncati cu pietre daca am zis o aberatie.
Budincacupaine;13170 wrote: E posibil sa fie o masura de siguranta? Nu stiu intreb si eu? Cvv stiu ca se foloseste la cumparaturi online, de multe ori daca nu ai codul cvv sau nu este corect plata nu poate fi procesata. probabil au facut asa in caz ca ti se sparge mailul/contul sa nu fie gasite toate datele exacte. Asta e parerea mea, nu aruncati cu pietre daca am zis o aberatie.
e un fel de 2 cardur una pentru online si alta de retagere banii
e un fel de 2 cardur una pentru online si alta de retagere banii
We only have what we Give
arabu1988;12812 wrote: dai mail la support chaturbate si spui ca nu ai primit banii si crede ma ca ai facut bn ca ai ales paxum nu fac reclama dar sunt super bun am facut 3 transfer de cand aparut probleme cu firstchoice si nu am avut nico probleme
Nu stiu ce sa zic de Paxum. Pentru retragere din contul Paxum in contul cardului meu ( UniCredit ), Paxum ma comisioneaza cu 250 de dolari... No shit??? Am comandat cardul Paxum, astept sa vad cand ajunge. Daca uita sa ajunga, o sa le cer celore de la cb sa-mi retraga banii din Paxum si sa aleg alta optiune pentru metoda plata.
Nu stiu ce sa zic de Paxum. Pentru retragere din contul Paxum in contul cardului meu ( UniCredit ), Paxum ma comisioneaza cu 250 de dolari... No shit??? Am comandat cardul Paxum, astept sa vad cand ajunge. Daca uita sa ajunga, o sa le cer celore de la cb sa-mi retraga banii din Paxum si sa aleg alta optiune pentru metoda plata.
Jenny;13174 wrote: Nu stiu ce sa zic de Paxum. Pentru retragere din contul Paxum in contul cardului meu ( UniCredit ), Paxum ma comisioneaza cu 250 de dolari... No shit??? Am comandat cardul Paxum, astept sa vad cand ajunge. Daca uita sa ajunga, o sa le cer celore de la cb sa-mi retraga banii din Paxum si sa aleg alta optiune pentru metoda plata.
dar poti sa fac cont bancar la alta banca si ai resolvat daca vrei sa fac transfer to external card pana vine cardul de la paxum
dar poti sa fac cont bancar la alta banca si ai resolvat daca vrei sa fac transfer to external card pana vine cardul de la paxum
-
elenaelena
buna imi poate spune si mie cineva care e treaba cu paxum ? eu mi.am facut cont acum 1 luna si nici acum nu a fost verific in ciuda faptului ca am trimis toate documentele necesare si nimeni nu imi raspunde la niciun email nimic..iar la cosmopayment mi.am facut cont mia ajung cardul si cand vreau sa activez cardul imi cere $12.95, cum fac sa platesc ?
elenaelena;13178 wrote: buna imi poate spune si mie cineva care e treaba cu paxum ? eu mi.am facut cont acum 1 luna si nici acum nu a fost verific in ciuda faptului ca am trimis toate documentele necesare si nimeni nu imi raspunde la niciun email nimic..
buna daca astept dupa site mai stai inca 10 luni dai mail la octav@paxum.com in limba romana si il rog sa iti verifice contul
buna daca astept dupa site mai stai inca 10 luni dai mail la octav@paxum.com in limba romana si il rog sa iti verifice contul
-
daucusapaa
L-a vazut cineva pe Nano pe aici? Zicea ca si-a trimis 1020$ in contul Cosmopayment si nu intrasera nici dupa o saptamana...a doua plata la el...Sunt f. curioasa ce a facut pt. ca am si cardul si contul validat acum:D Dar tot mi-e frica sa-i retrag:( Am si o suma destul de mare de retras..