dilema cosmopayment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anny

Buna mie mi a ajuns direct dupa 16 zile acasa fara confirmare prin mail,acum dilema mea e ce bag la CVV ca pe site e un numar pe card altul...hmmm asteapta putin cate zile au trecut la tine?
No avatar
Sanziana

cosmo...esec total

Update: in continuare nu am acces la banii din ''secondary balance", nu ii pot transfera pe card..imi zice de 3 zile ca pot transfera ''0.00''.
Am trimis zeci de emailuri la cosmo..pe 5 adrese de email...am trimis mesaj si din cont... vorbesc la bec..nimeni nu raspunde si nu deblocheaza sit asta...

In concluzie am banii in cont...ii am .. dar nu ii am...

Si faza asta cu ''limitare' scos bancomat mi se pare aiurea...pai de ce sa scot eu zilnic 600 sa platesc zilnic comision?
si sa pierd timpul?
Daca sunt banii mei...mi se pare normal sa ii am cand vreau nu sa ma conditionezi tu sub diverse forme...

In fine...stau cu 3mii blocati in Cosmo..de peste 3 zile..

Sper sa se remedieze situatia...apoi ii scot pe toti si nici nu mai vreau sa aud de ei..; ma mut cu tot pe paxum..care mi se pare foarte ok...

Doamne Ajuta!
No avatar
Sanziana

Sanziana;13657 wrote: Update: in continuare nu am acces la banii din ''secondary balance", nu ii pot transfera pe card..imi zice de 3 zile ca pot transfera ''0.00''.
Am trimis zeci de emailuri la cosmo..pe 5 adrese de email...am trimis mesaj si din cont... vorbesc la bec..nimeni nu raspunde si nu deblocheaza sit asta...

In concluzie am banii in cont...ii am .. dar nu ii am...

Si faza asta cu ''limitare' scos bancomat mi se pare aiurea...pai de ce sa scot eu zilnic 600 sa platesc zilnic comision?
si sa pierd timpul?
Daca sunt banii mei...mi se pare normal sa ii am cand vreau nu sa ma conditionezi tu sub diverse forme...

In fine...stau cu 3mii blocati in Cosmo..de peste 3 zile..

Sper sa se remedieze situatia...apoi ii scot pe toti si nici nu mai vreau sa aud de ei..; ma mut cu tot pe paxum..care mi se pare foarte ok...

Doamne Ajuta!

In sfarsit! S-a rezolvat..
Am putut sa transfer banii din cont pe card...am si retras o parte din ei..

Functioneaza cosmo, deci..
Desi nu inteleg de ce a fost situatia asta... ; poate eu am gresit ceva la setari...la setarea limitei...habar nu am ..
Nici nu mai conteaza de ce.. important este ca acum
-------------- MERGE COSMO PAYment si la mine...
BAFTA tuturor!
No avatar
ioana45

buna..
am scos si eu pana acum de 3 ori cu cosmopayment
acum am bani blocati in secundary balance
nu am setat nici o limita,am toate documentele incarcate

ai putea sa imi spui si mie cum ai rezolvat problema?
astept si alti bani..o sa intre tot in secundary balance sa nu ii pot folosi?
abia am trimis mail la ei ..dar din ce citesc,,nu astept sa mi se raspunda
multumesc anticipat
No avatar
essilv

Ducesa;13106 wrote: Pe help.prepay@cardportal.com raspund cei de la cosmopaymant. Oricum niste idioti. I-am tot intrebat cat dureaza un transfer si niciun raspuns concludent/:)
Buna! Ai reusit sa rezolvi ceva cu cosmopaymant?
No avatar
essilv

Danyzza;13617 wrote: Eu am primit aseara de la CB prin cosmo si i-am retras fără probleme de la bancomat ! A durat pana i-am promit ce-i drept,dar din vina celor de la CB. Cosmo sunt ok ..apropo cursul l-am luat la 3,689 lei =$1

Buna! Am si eu de primit o suma destul de mare de la cosmopaymant de o luna imi tot apare ca balanta este in lucru si asta inseamna ca stau cu banii blocati la ei... am reusit sa iau legatura cu ei de vreo saptamana si ma tot amana de la o zi la alta ca problema se va rezolva. Imi poti spune te rog cum ai procedat de ai reusit sa iti retragi banii??
No avatar
essilv

Buna ziua! A reusit cineva sa scoata bani de pe cosmopaymant dupa data de 16.05.2018?
Scrie răspuns