experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

Ann;13147 wrote: Nu e vreo avere dar cum ar zice americanii e un fel de ''rip-off.Plus ca astepti foarte mult.E obositor

corect sunt cu tine dar acum asta e situatie si suntem pe mana lor altceva nu avem de ales asta e video chat totul virtual si fantoma
We only have what we Give
Ann

arabu1988;13146 wrote: am inteles acum mai bine il stran si il scot odata si daca vrei sa scor comissionul sa fie 0 si o cafe peste dute si faci cont la raiffesen bank acolo am si eu cont la raiffesen si are cel mai bun curs acum e 4.0 RON

Tu meriti o cafea.Facem o petitie sa te facem administratorul paginii :D
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

arabu1988;13148 wrote: corect sunt cu tine dar acum asta e situatie si suntem pe mana lor altceva nu avem de ales asta e video chat totul virtual si fantoma

Sunt deja in drum spre ING =)))
arabu1988

Ann;13150 wrote: Sunt deja in drum spre ING =)))

dai inainte =))
arabu1988

Ann;13149 wrote: Tu meriti o cafea.Facem o petitie sa te facem administratorul paginii :D

o cafe da dar administrator nicodata =))
No avatar
ellabalea

Ma oboara asteptarea la paxum ....am facut un transfer de pe paxum cu eft pe data de 30 dimineata la 4 si inca nu au intrat in cont...nici banca nu ii vede in asteptare..se pune si weekendul sau de acum o sa ii primesc luni -marti?(daca ii primesc) dimineata am facut transfer pe card si au intrat in 4 ore :))))
Ann

Ann;13091 wrote: Banca iti va deschide automat un cont in USD,banutii vor ajunge in acelasi cont,si isi vor lua comisionul de schimb valutar
Update,sorry
deschiderea automată de cont, pentru clienții persoane fizice
care primesc sume în altă valută decat valuta contului
se va calcula in functie de comisionul bancii respective(contul astfel deschis va
fi în valuta primita) (in jur de 10 euro,banuiesc)
Ann

LauraT;13041 wrote: Buna tuturor.
Din greseala cand am adaugat cardul de la banca la contul paxum am lasat usd , nu am selectat ron . Are ceva ? A mai completat cineva asa ? Am facut withdraw to external card si sper sa intre .

Update,sorry
deschiderea automată de cont, pentru clienții persoane fizice
care primesc sume în altă valută decat valuta contului
se va calcula in functie de comisionul bancii respective(contul astfel deschis va
fi în valuta primita) (in jur de 10 euro,banuiesc)
No avatar
Alina85

Buna.
imi puteti spune de la ce banca si ce curs a avut dolarul in ziua in care ati scos banii?
No avatar
Alina85

eu am primit banii azi pe card, la Transilvania
Scrie răspuns