experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
pallino

GOOD NEWS
confirm now
i have ask yesterday 1° payment with paxum method from chaturbate
now is arrive on my paxum account
now i have 2 choose. 1) send wire transfer to my account 2) wait card in next days and withdraw by atm
Ann

LauraT;13041 wrote: Buna tuturor.
Din greseala cand am adaugat cardul de la banca la contul paxum am lasat usd , nu am selectat ron . Are ceva ? A mai completat cineva asa ? Am facut withdraw to external card si sper sa intre .

Banca iti va deschide automat un cont in USD,banutii vor ajunge in acelasi cont,si isi vor lua comisionul de schimb valutar
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

cosmicfox666;13060 wrote: 10 zile pana se printeaza cardul, dupa mai dureaza vreo 2-3 saptamani sa ajunga :)

auzi 2 3 saptamani :))))))))) pai sunt oameni care nu le a ajuns un EFT in 2 saptamani si voi chiar credeti ca va ajunge cardul in 2 saptamani.Nu mi vine sa cred ca mai sunt oameni care inca mai cred asta
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
pallino

eft or wire transfer.... wire transfer go.... etf you wait money for long time...
better pay something more and make wire
No avatar
amyyyy

ce trec la codul de aprobare?care stie ???am dat ca k le solicit dar nu am primit e.mail de la paxum...merge si fara
No avatar
Budincacupaine

Buuun. Am contul activat, acum sa aplic pt card. Cand dau click pe adresa este incompleta, adica este doar strada, numarul si codul postal fara bloc, scara etc. Daca dau sa modific trebuie sa pun iar factura si sa astept confirmare? sau sa dau drumul la card cu adresa incompleta in speranta ca stie postasul unde sa imi lase cardul? :-O
ILoveSummer

Budincacupaine;13098 wrote: Buuun. Am contul activat, acum sa aplic pt card. Cand dau click pe adresa este incompleta, adica este doar strada, numarul si codul postal fara bloc, scara etc. Daca dau sa modific trebuie sa pun iar factura si sa astept confirmare? sau sa dau drumul la card cu adresa incompleta in speranta ca stie postasul unde sa imi lase cardul? :-O
Buna!
Daca vrei sa modifici trebuie sa adaugi din nou factura si sa astepti verificarea! Ii poti da mail lui Octav sa iti verifice mai repede adresa. Parerea mea este sa adaugi adresa completa si sa nu te bazezi pe postas :)
No avatar
Budincacupaine

Multumesc pentru sfat! Am urcat acum factura, i-am dat si msj lui Octav. Ramane sa astept, asa se intampla daca sunt ametita!
arabu1988

Budincacupaine;13100 wrote: Multumesc pentru sfat! Am urcat acum factura, i-am dat si msj lui Octav. Ramane sa astept, asa se intampla daca sunt ametita!

nu esti prima ca si eu toti la fel am facut sa stii si am bagat din nou verificare adrese si am resolvat toti prin octav dar pana atunci poti sa fac orice in cont de examplu transferur sau altceva in afara de apply for card
We only have what we Give
ILoveSummer

Ann;13092 wrote: auzi 2 3 saptamani :))))))))) pai sunt oameni care nu le a ajuns un EFT in 2 saptamani si voi chiar credeti ca va ajunge cardul in 2 saptamani.Nu mi vine sa cred ca mai sunt oameni care inca mai cred asta

IN 3 LUNI POATE=))
Scrie răspuns